Automatisk skruekapslingsmaskine

Maskinen kan automatisk gennemføre processerne med fodring af flasker, afskærmning af hætten, indstilling af hætten, fjernelse af omvendt hætte og gennemføre presning af gevind for at forsegle under valsepressen fra kogeplader.

Produktdetaljer

Beskrivelse:

Maskinen kan automatisk gennemføre processerne med fodring af flasker, afskærmning af hætten, indstilling af hætten, fjernelse af omvendt hætte og gennemføre presning af gevind for at forsegle under valsepressen fra kogeplader. Hætten, efter at den er blevet skruet ned, har en god tætningsydelse og er meget praktisk at åbne samt spille en rolle for forfalskning.

Capping machine_副本


Specifikation:

Navn

Specifikation (Standard)

Spænding

220v / 110v

Strøm

0.5kw

Dimension

2500 * 620 * 1600mm

Nettovægt

200 kg

Afkortningshastighed

35-45B / min

Afdækningsmoment

0-2,71 Nm

Flaskediameter

12mm-40mm / 18mm-68mm / 50mm-130mm

Flaskehøjde & bredde

Højde: 50-300mm / Bredde: 15-110mm

Timermærke

OMRON

Capping machine

Funktioner & fordel:

1. Vedtagelse af det pneumatiske drev for at fodre flasken, placering og afslutte afdækningen.

2. For at undgå, at flaskerne falder ud med positioneringssikkerhedsanordning.

3. Den er velegnet til forskellige typer flasker, der er mellem det begrænsede interval, og dets eneste behov for at justere højden og bredden. Let at betjene.

4. Denne maskine er specielt designet til plastikkapper, aluminiumkapper og spiralforsegling. Det kan justere afdækningstætheden i henhold til kappematerialet.

5. Denne brugerdefinerede afdækningsmaskine har en flaskeflaske-forgreningsenhed og flaske-fusioneringsanordning, der styres af den pneumatiske cylinder, til at opdele flasken og samle flaskerne.

Ansøgning:

Den automatiske hætte skruemaskine er vidt anvendt på fødevarer, medicin, drikkevarer, kosmetiske, kemiske og andre produkter til afdækning af flasker.

image005image007


Emballage og levering:

Alle vores maskiner har tredobbelt beskyttelse. Den første beskyttelse er Anti-rust olie, det undgår blandemaskinen at blive rust. Den anden beskyttelse er indpakningsfilmen og antikollisionsbomuld, det hjælper med at undgå vand og stød. Den sidste beskyttelse er krydsfiner-sagen.

image009_ 副本image011_ 副本


FAQ:

Q1: Er du en fabrik eller handelsvirksomhed?

A1: Vi er en fabrik, der er specialiseret i kosmetik og farmaceutisk maskine. Såsom vakuumemulgerende mixer, flydende blandemaskine, farvekosmetikfremstillingsmaskine og automatisk & halvautomatisk påfyldningsmaskine osv

Spørgsmål 2: Hvor er din fabrik placering? Hvordan kan jeg besøge der?

A2: Findes i Baiyun, Guangzhou, 20 minutter væk fra Baiyun lufthavn i bil, du kan også tage metrolinje 3 til Longgui-stationen.

Spørgsmål 3: Hvordan gør din fabrik med kvalitetskontrol?

A3: Kvalitet er prioriteret. Folk lægger altid stor vægt på kvalitetskontrol fra begyndelsen til slutningen. Vi understøtter at inspicere maskinen inden forsendelse. Vores fabrik har fået TUV- og ISO-godkendelse.

Vores udstilling

Hvert år deltager vi i mange kosmetiske udstillinger i hele verden. I første halvdel af 2018 har vi deltaget i Kinas skønhedsudstilling i Guangzhou og Shanghai, PCHI i Shanghai og Beauty World Middle East i Dubai. I andet halvår af dette år fortsætter vi med at deltage i flere udstillinger for at vise vores maskins kvalitet og service rundt om i verden, vi byder jer alle velkommen til at besøge vores stand, og vi ser frem til at se dig.

image013Hot Tags: Automatisk skruekapslingsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like