Flaske Capping Machine

Flaske Capping Machine

Hætte og skruer i emballageindustrien er en meget vigtig proces. For at sikre produkternes kvalitet er tætningen af hatten meget vigtig. Og det har stor indflydelse på produktopbevaring.

Produktdetaljer

Beskrivelse:

Hætte og skruer i emballageindustrien er en meget vigtig proces. For at sikre produkternes kvalitet er tætningen af hatten meget vigtig. Og det har stor indflydelse på produktopbevaring. Den automatiske dækskruebemaskine, der fremstilles af vores firma, anvendes til mange brancher, såsom daglig-kemisk, hudpleje og kosmetik, mad og farmaceutisk. Og det kan passe flere slags hætter, som den runde hætte, dispergerende pumpe.

Reservedele af denne maskine vi vedtager importeret verdenskendt mærke, udstyret med interface styringssystem, holdbart og pålideligt og let at betjene.

image001


Konfiguration:

Navn

Specifikation (Standard)

Spænding

220v / 110v

Strøm

0.5kw

Dimension

2500 * 620 * 1600mm

Nettovægt

200 kg

Capping hastighed

35-45B / min

Capping drejningsmoment

0-10 Nm

Flaske diameter

12mm-40mm / 18mm-68mm / 50mm-130mm

Flaskehøjde og bredde

Højde: 50-300mm / Bredde: 15-110mm

Timer mærke

OMRON

 

Egenskaber og fordele:

2. Med positionering af sikkerhedsanordning for at undgå, at flaskerne dumpes.

3. Det passer til forskellige typer flasker, som ligger mellem det begrænsede område, og det er kun nødvendigt at justere højden og bredden. Let at betjene.

4. Denne maskine er specielt designet til plastikkapper, aluminiumshætter og spiralforsegling. Det kan justere tætheden iht. Kappematerialet.

5. Denne tilpassede capping maskine har flaskeflaske bifurcation enhed og flaske fusionsenhed styret af den pneumatiske cylinder, for at dividere flasken og samle flasker.

 

Ansøgning:

Den automatiske cap skrue maskine er bredt anvendt til mad, medicin, drikkevarer, kosmetiske, kemiske og andet produkt til capping flaskerne.

image003_副本image005

 

Emballage og levering:

Hele vores maskine har vi tredobbelt beskyttelse. Den første beskyttelse er rustfrit olie, det forhindrer, at blandemaskinen bliver rustende. Den anden beskyttelse er indpakningsfilmen og anti-collision bomulden, det hjælper med at undgå vand og slag. Den sidste beskyttelse er krydsfiner sagen.

image007image009


FAQ:

Q1: Hvad med den efterfølgende service?

A1: Der er ikke noget problem, vi kunne sende vores ingeniør til at installere eller reparere maskinen lokalt i god tid, men kunden er nødt til at betale de billige flybilletter og arrangere hotelloven for vores ingeniør.

Q 2 : D o du tester alle dine varer før levering ?

A2: Ja, vi har 100% test før levering.

Sp 3 : H ow gør du vores forretning langsigtet og godt forhold

A3: (1) Vi har god kvalitet og konkurrencedygtig pris for at sikre vores kunder fordel.

(2) Vi respekterer hver kunde som vores ven og vi oprigtigt til forretning og venner med dem, uanset hvor du kommer fra.

Q 4 : Kan du gøre som specifik størrelse print eget logo på det?

A4: Yes.we specifikationer tilpasset og personlig tilpasning.

Certificering

image011

Hot Tags: flaske capping maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like