Hot Sale Automatisk Capping Machine

Hot Sale Automatisk Capping Machine

Den fulde automatiske kapningsmaskine er en slags emballeringsmaskine i påfyldningsproduktionslinjen. Det anvendes til medicin, drikkevarer, kosmetiske, kemiske og andre produkter til at dække flaskerne.

Produktdetaljer

Hot Sale Automatisk Capping Machine

直线自动旋盖机

Produkt beskrivelse:

Denne maskine er en kapningsmaskine fremstillet af vores firma med højt teknologisk indhold, stabil ydeevne og pålidelig kvalitet. Maskinen har et perfekt udseendedesign og hurtig dobbelthoveddæksningshastighed, hvilket effektivt forbedrer virksomhedens produktionseffektivitet. Anvendelsen af ​​ny teknologi er, at maskinen er enkel at betjene og nøjagtig afdækning, hvilket effektivt forbedrer produktets kapningskvalitet. Denne maskine har et nyt og unikt design.


Den mekaniske drejningsmomentregulering er intelligent, og betjening og justering er meget praktisk. Operatøren behøver kun at placere flaskehætten på sorteringsbakken, og flaskehætten strammes automatisk under flaskens fremadgående bevægelse. Det kan bruges til stand-alone produktion, og det er en ideel model til in-line produktion. Det kan let opgraderes til en komplet automatisk kappemaskine. Vi har løfte-, oscillerings- og andre kappesystemer, som kan vælges i henhold til de faktiske behov.


Anvendelsesområde:

Det er velegnet til dæksel og skrue (rullende) dækning af forskellige materialer og specifikationer inden for forskellige kosmetik-, medicin-, veterinærmedicinske stoffer, pesticider og smøremiddelindustrier. Velegnet til skruehætter, tyverisikringshætter, børnesikrede hætter, trykhætter osv. Udstyret med et konstant drejningsmomenthætte kan trykket let justeres. Strukturen er kompakt og rimelig og kan let forbindes med andet udstyr til en linje.


Teknisk specifikation:

NavnSpecifikation
Spænding220V/110V
Strøm0,5 kW
Dimension2000 * 600 * 1500 mm
Nettovægt200 kg
Capping hastighed35-45B / min
Capping Moment0-2.71N.m
Flaskediameter12-40mm ; 18-68mm; 50-130mm
Flaskehøjde&forstærker; BreddeHøjde: 50-300mm; Bredde: 15-110mm
Timer Brand
OMRON
MotorJSCC


Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Produktionslinie:

Production Line

Produkt sag:

Production Case

QQ截图20200601162327

Kooperativ kunde:

customer

FAQ:

faq

faq


Hot Tags: hot salg automatisk capping maskine, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like