Kosmetisk jar capping forsegling Maskine

Kosmetisk jar capping forsegling Maskine

Den automatiske capping maskine er velegnet til forskellige former af flasker i industrien af fødevarer, farmaceutiske, daglige kemiske, pesticider og kosmetik osv.

Produktdetaljer


Screw Capping machine

YH-SG inline capping maskine (Kosmetisk Jar Capping Sealing Machine) er vores nyudviklede fuldautomatiske lineære capping maskine.

Smuk, hurtig stramning og høj konsistens.


Kosmetisk Jar Capping Sealing Machine er velegnet til flaske hætter af forskellige former og er meget udbredt i fødevarer, farmaceutiske, daglige kemiske, pesticider, kosmetik og andre industrier.

Når hætten er placeret manuelt, transporteres flasken til den firehjulede låsehættedel gennem transportbåndet, og hætten vil blive udjævnet, når flasken er fastgjort.8


_o


Meddelelse:

1.If dine hætter bruges ved at trykke i stedet for at skrue, bedes du kontakte os, og vi vil sende den egnede maskine til dig.

2.For denne maskine, har vi brug for du tilbyder os din flaske størrelse, vil vi justere maskinen og sende den egnede til dig.


Fordelen ved Kosmetisk Jar Capping Forsegling Machine:


1, vi er fabrikken for at gøre capping maskine, vi ikke spare materiale, maskinen er uden for meget vedligeholdelse problemer.

2, designet er mere stabilt til at holde capping hovedet.

3, materialet af maskinen er rustfrit stål og aluminiumlegering,hvilket gør maskinen til at være mere holdbar.

4, justere maskinen til at opfylde forskellige cap størrelse er ganske let.


_202009081156592

Capping hastighed

35-45B/min.

Flaskediameter12mm-40mm;18mm-68mm; 50 mm-130 mm
Timer mærkeOmronHot Tags: Kosmetisk Jar Capping Sealing Machine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like