Flaske cap stramning maskine i tråd

Flaske cap stramning maskine i tråd

Fuldautomatisk 4 hoveder Bottle Capping Machine Complete og uafhængig maskine, designet til udførelse af capping processer ved justerbar hastighed med et universelt sortiment af capping: Udløsere, Dosers, Skrue. Capping enhed justerbar i bredde og højde i henhold til hætten, flaskeindtag og...

Produktdetaljer


Navn

Specifikation

Spænding

220v/110v

Magt

0,5 kw

Dimension

2000*600*1500 mm

Nettovægt

200 kg

Capping hastighed

35-45B/min.

Capping drejningsmoment

0-2.71N.m

Flaskediameter

12mm-40mm;18mm-68mm; 50 mm-130 mm

Flaskehøjde & Bredde

Højde: 50-300mm; Bredde: 15-110mm

Timer mærke

Omron

Motor

JSCC


Denne Bottle Cap Stramning Machine bruges til automatisk udjævning af plastflasker og glasflasker i kosmetik, mad og drikke, pesticider og gødning, kemisk industri,Kan anvendes på en række flasketyper, høj produktionseffektivitet.

bottle screw capping machine

automatic capping machine

bottle capping machine


1. Hoveddelen af Bottle Cap Stramning Machine In Line er lavet af SUS304 rustfrit stål, og den del, der kommer i kontakt med væske, er SUS316L rustfrit stål.

2. Justerbar loftshøjde og hastighed.

3. Maskinfremstilling omfatter feeder pladespiller for at spare plads.

4. Betjeningen er intuitiv og praktisk, målingen er nøjagtig, og positionsnøjandeheden er 5. Baseret på CE certificering, Siemens touch screen / PLC, DELTA servo motor kontrol og andre importerede mærker vil sikre kvalitet og nøjagtighed.

7. Ingen flasker, ingen påfyldning / blokering / capping


Flaskehættestramningsmaskine med ergonomisk design, let at betjene egenskaber, der er designet til daglig industriel brug.

Alle dele af maskinen kan nemt justeres og rengøres.Hot Tags: Flaske Cap Stramning Machine In Line, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like