Duck-billed Pneumatic ScrewCap Machine

Duck-billed Pneumatic ScrewCap Machine

Duck-billed Pneumatic ScrewCap Machine er velegnet til pumpehoved, andebægehoved, rund hætte og andre produktlåsehætter. Lille, let, praktisk og robust, let at betjene, juster højden på flasken uden at bruge værktøjer. Let indstilling af drejningsmoment for låsehætte og høj pålidelighed. Velegnet til et lille antal forskellige produktlåsesække.

Produktdetaljer

semi-auto-capping-machine

produktegenskaber

1. Den duck-fakturerede pneumatiske skruehovedmaskine er udstyret med automatisk låg og lågmekanisme.

2. Den har en række låsehætter, der er velegnet til en række skruehætte af flaskeform, ekstremt tilpasningsdygtige, såsom: dyse / pumpehoved / sprøjtepumpe / håndbetjent dyse og andre flaskehætter. Meget brugt i fødevarer, drikkevarer, krydderier, farmaceutiske, daglige kemikalier og andre industrier kan bruges i runde, firkantede, ovale, flade og andre flaskeformer og en række justering af lågstramning er praktisk. Flasken kan justeres i højde og låg. Skruehættehovedet er lavet af polyurethanmateriale og er modstandsdygtigt over for slid.

3. Den duck-fakturerede pneumatiske skruemaskine er udstyret med en spalteanordning, så længe et roterende program tilføjes til pressearbejdet, er spalthastigheden hurtig. Hvis en flaske af det modsatte køn skal skrues fast, og låget skal presses, kan det omdannes til en skruet type. Det får en tilfredsstillende presset eller drejelig hætte.

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: and-faktureret pneumatisk skruemaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like