Bordplade skrue capping maskine

Bordplade skrue capping maskine

Produktet er mere egnet til laboratorium, er det ideelle udstyr til små partier, eksperimentel forsegling arbejde. Denne maskine er primært velegnet til alle former for runde flasker, som er et ideelt emballageudstyr til medicin, sundhedsprodukter, kemikalier, kosmetik og andre små runde flasker.

Produktdetaljer

Tabletop screw capping  machine


Formålet med brugsmodellen er at levere en halvautomatisk plastflaskefoliemaskine for at løse problemet med, at den eksisterende plastflaskefædningsmaskine, der foreslås af ovenstående baggrundsteknologi, ikke kan justeres og fastgøres i henhold til plastflaskens diameter.Når den automatiske capping maskinen er i brug, hvis der er et problem med flasken hætte, hele capping processen skal stoppes, hvilket spilder tid.


For at nå ovennævnte formål udgør brugsmodellen følgende tekniske ordning: en halvautomatisk capping-maskine til plastflasker, som omfatter en base, en fast blok og en kontrolboks. Basens øverste endeside er fastgjort med et endeligt positionssæde, og den ydre side af grænsesædet er monteret med en endelig stang. Den faste blok er anbragt i grænsesædet, og den ene side af den faste blok er forsynet med en rille, og den faste blok er forbundet med grænsestangen gennem rillen Den ene ende er forbundet med hinanden, basen er fastgjort med et beslag, og toppen af beslaget er forsynet med en teleskopisk cylinder, og den ene ende af teleskopcylinderen er forbundet med en trykstang.

capping machine

semi auto capping


TCHNISKE SPECIFIKATIONER

Capping diameterφ20mm-φ55Mm
Max bottls højde300 mm
Spænding220V50HZ
Timer mærkeOmron


Gælder for udjævning af kosmetiske, medicinske, kemiske, drikkevarer og mange former for flaske hætter, osv.
Det er velegnet til Plast skrue hætter, duck munden hætter. dens diameter inden for 20-55mm.

1. Mikro-computer kontrol, digital skærm.
2. Elektrisk styret bevægelse, positioneringsanordning, nem betjening.
3. Velegnet til forskellige låsehætter med forskellige former og specifikationer.
4. Den capping hastighed og tæthed kan justeres for forskellige hætter.

bottle
Hot Tags: bordplade skrue capping maskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like