Doulbe Color Cream Rotary Filling Machine

Doulbe Color Cream Rotary Filling Machine

Den dobbelte farve creme roterende påfyldningsmaskine er design til Multi farver produkt såsom dobbelt farve lipgloss, dobbelt farve øjenskygge, højt lys og rødme osv. Denne maskine har to opvarmningstragler, der i vid udstrækning fremmes arbejdseffektiviteten ved at udveksle tragt. Og det er vedtage menneskelig maskine-interface til at kontrollere meget betjeningsdele af maskinen ...

Produktdetaljer

Introduktion:

I dag, for forfølgelsen af farven, vil de fleste kosmetiske produkter have to eller flere farver i en beholder. En af farverne har lysende funktion og får vores sminke til at blive tredimensionel.

Den dobbelte farve creme roterende påfyldningsmaskine er design til Multicolor-produktet. Såsom læbeglans med dobbelt farve, øjenskygge med dobbelt farve, højt lys og rødme.

Den dobbelte farve creme roterende påfyldningsmaskine har to 15L opvarmningstragle, omrøringshastighed og temperatur på hver tank styres uafhængigt. Vedtaget avanceret automatisk styringsteknologi (interface, PLC, netværk), parameter (tid, temperatur, afbryder og transportørhastighed) er indstillet af menneskelig maskine interface. Nem kontrol og stabil ydelse.

doulbe color cream rotary filling machine1(001).jpg

Funktioner & fordel

◆ Dele af roterende påfyldningsmaskine med dobbelt farve, der kontakter råmateriale, anvender rustfrit stål design;

◆ Tønde vedtager rustfrit stål, dobbelt olieopvarmning, isoleringskapaciteten er 50L;

◆ Den dobbelte farve creme roterende påfyldningsmaskine vedtager servo elevator, roterende form induktion fyldning;

◆ Maskinen vedtager servomotor og udskifter påfyldningsvolumen, temperaturindstilling og andre parameterværdier ved at justere dataene i interface mellem mennesker og maskiner. Påfyldningsvolumen er 0,5-8,0 ml;

◆ Humaniseret kontrol af human-maskine interface; temperatur indstillet, påfyldningsvolumen og påfyldningshastighed kan styres i interface mellem mennesker og maskiner;

◆ Produktion: 20-30 pc'er pr. Minut.

 

Teknisk parameter

Navn

Mekaniske specifikationer

Udvendig dimension

1500 & gange; 1200 & gange; 1800mm

Strømforsyning

AC380V / 1 fase / 50 Hz

Arbejdsbordets højde

720mm

Tøndevolumen

15L & gange; 2

Maskinmateriale

Ekstruderet aluminiumsramme, rustfri stålmesa, rustfri ståltank

Vægt

250 kg

 

Ansøgning:
Kosmetisk : dobbeltfarvet BB-creme, dobbeltfarvet læbe blank, dobbeltfarvet øjenskygge.

Maleri : Dobbeltfarvet maling,

doulbe farve creme roterende påfyldningsmaskine2.jpg

 

Emballering og levering

Alle vores maskiner har tredobbelt beskyttelse: Indpakningsfilm, antikollisionsbomuld og PLY-træetui. For at undgå vandet og for at reducere kollisionerne.

Normalt maskinen, vi leverer til søs, men vi accepterer også lufttransport og landtransport.

doulbe farve creme roterende påfyldningsmaskine4.jpgdoulbe farve creme roterende påfyldningsmaskine3.jpg

Industriel konkurrenceevne:

AOYOU YUHANG KEMISK MASKINFABRIK er beliggende i Jiangsu-provinsen i Kina, vores fabrik er specialiseret i design, fremstilling, installation, idriftsættelse, vedligeholdelse og teknisk opgradering af daglig kemisk intelligent udstyr, biofarmaceutisk og fint kemisk intelligent udstyr. Dets produkter er vidt brugt i kosmetikproduktion, daglige fine kemikalier, farmaceutiske produkter og fødevarer. Dens ydeevne og forskellige tekniske indikatorer har opfyldt eller overskredet de nationale standarder og bruges af tusinder af kendte indenlandske og udenlandske virksomheder.

Hvad er vores fordel?  

1. vi er producenten, den pris, vi tilbyder til vores kunde, er den mest gunstige pris.

2. Materialet og tilbehøret, som vi alle vælger fra den verdensomspændende, og pålidelige leverandør, for at sikre, at vores maskine kan arbejde stabil og lang levetid og fuldstændigt opfylde GMP-standarden.

3. Vi har det modne og professionelle produktionsteam, så hvert trin i vores produktionsproces er under streng kontrol.

4. Vi leverer perfekt løsning og service til vores kunder. Vi hjælper vores kunde med at etablere en ny fabrik og arrangere ingeniører til service på stedet til maskineinstallation, operatøruddannelse, maskinfejlfinding og osv.

5. Hvis den lille maskine, betjeningsmenuen og videoen sendes til vores kunde, når betalingen er afsluttet, og foretager maskinkontrollen før levering.

6. 12 måneders garanti efter kundens inspektion; Giv sliddele i 6 til 12 måneder og relativ specifikation og QC-rapport.


Certificering:


 Doulbe Color Cream Rotary Filling Machine

Doulbe Color Cream Rotary Filling MachineDoulbe Color Cream Rotary Filling Machine

Hot Tags: doulbe farve creme roterende påfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like