High Speed Powder Mixing Machine

High Speed Powder Mixing Machine

Højhastighedspulver Mixermaskine Introduktion: Det mest almindelige pulverprodukt i vores daglige liv er Pulverkagen, løst pulver, højlysblusher, øjenskygge osv. Og det produkt vil have mange forskellige farver, Cuz forskellig farve kan ændre ansigtshuden. Forskellige farvepulverprodukt er ...

Produktdetaljer

High Speed pulver Mixer maskine

Introduktion:

Det mest almindelige pulverprodukt i vores daglige liv er Pulverkage, løst pulver, højlysblusher, øjenskygge osv. Og det produkt vil have mange forskellige farver, Cuz forskellig farve kan ændre ansigtshuden.

Forskellige farvepulverprodukt fremstilles af forskellige proportioner af farvepulveret og blandes derefter med pulverblandingsmaskinen, så vi kan få en anden farve.

Så højhastighedspulverblandemaskinen er det mest ideelle udstyr til pulverproduktet. Det er meget udbredt i kosmetiske, farmaceutiske, kemiske og fødevareindustrien. Denne maskine har enkel struktur, arbejder stabil og god effektivitet. Vedtagelse af rustfrit stål af høj kvalitet, og indersiden af denne maskine er blevet poleret, så materialet ikke sidder fast på væggen. Reduktion af affald og overholdelse af GMP-standarden.

high speed powder mixing machine1(001).jpg


Egenskab og fordel:

1. Maskinen skærer og blander råmaterialet, gør det forskellige pulverblanding hurtigt og lige.

2. Pulverblandemaskinen optaget Lille plads. Let at betjene og rengøre.

3. Blanding og afløb af pulveret med håndrullen

4. Vedtagelse Frekvensstyring af motorhastighed, hastighed 0-2840 r / min.

5. Design for små mængder af forskelligartet marked, og gælder også for blanding af toner.


Konfiguration:

Navn

Mekaniske specifikationer

Udenfor dimension

600 × 700 × 960mm

Maskinmateriale

Rustfrit (SUS304) kropsdesign

Hopper volumen

20L

Strøm

3kW


Ansøgning:

Det gælder kosmetiske, apotek, kemiske industri, farvestoffer og plastindustrier. Maskinen blander materialet hurtigt og lige under effektivisering af homogenisering og omrøring.

image003.jpgimage005.jpgimage007.jpg


Emballage og levering:

Al vores maskine har tredobbelt beskyttelse: Indpakningsfilm, anti-kollisions bomuld og PLY træhus. For at undgå vandet og reducere kollisionerne.

Normalt vil maskinen levere til søs, men vi accepterer også lufttransport og landtransport.


FAQ:

Q1: Er du en fabrik eller et handelsselskab?

A1: Vi er en fabrik specialiseret i daglig kosmetik og parfume udstyr. Såsom vandbehandling, vakuumemulgator, shampoo og flydende sæbeblandere, parfumefremstillings maskine, opbevaringstank, påfyldnings- og andre pakkemaskiner.

Q2: Hvordan gør din fabrik med hensyn til kvalitetskontrol?

A2: Kvalitet er prioritet. Folk fra flyindustrien lægger altid stor vægt på kvalitetskontrol fra begyndelsen til slutningen. Vi støtter at inspicere maskine inden forsendelse Vores fabrik har fået TUV og ISO-godkendelse.

Q3: Garantitid

A3: Vi sikrer et års garanti, løfteservice og yder teknisk support gratis inden eller efter garantien. Inden for garantiperioden tilbyder vi gratis reparationstjenester. Efter garantiperioden opkræver vi kun omkostninger til de krævede materialer.

Pulverproduktlinje

image009.jpgHot Tags: høj hastighed pulver blandemaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like