Nail Polish Filling Machine

Nail Polish Filling Machine

Nail Polish Filling Machine Beskrivelse af Nail Polish Filling Machine PLC kontrol cylinder for at gøre stemplet fremadgående bevægelse. Foderventilen åbnes, når materialet absorberes. Den lukker ved afladning, samtidig med at åbningsfyldningsventilen fylder. Bruger kan justere påfyldning ...

Produktdetaljer

Nail Polish Filling Machine

Beskrivelse af Nail Polish Filling Machine

PLC kontrol cylinder for at gøre stemplet fremadgående bevægelse. Foderventilen åbnes, når materialet absorberes. Den lukker ved afladning, samtidig med at åbningsfyldningsventilen fylder. Brugeren kan justere påfyldningsområdet, og når materialet ikke er tilstrækkeligt i beholderen, giver computeren foderpumpesignalet for at tilføje materiale efter niveauføler. Når materialet er fuldt, stopper pumpen automatisk.

image001.jpg

Parameter af Nail Polish Filling Machine

Model

YHFS-2

Fyldningsområde

10-250ml

Kapacitet

40-60bottles / time (100 ml)

Nøjagtighed

± 1g

Motorkraft

0.24kw

Total effekt

0.75KW

Arbejdsspænding

220V

Transportørbredde

114mm

Rustfrit stål

304

Hopper Volume

40L


Feature af Nail Polish Filling Machine

1. Fyldningsmængde kan kontrolleres for at imødekomme kunder, der faktisk har brug for.

2. Cam bord er drevet af motor og capping styres af servomotor.

3. Drejningsmoment, antal drejninger og hastighed kan justeres separat

4. Dyse op og nedfyldning, drevet af cylinder

Fordel ved neglelaksefyldemaskine

1. Denne maskine er egnet til hygiejnebehov, da alle dele, der kontaktes med materialet, vedtager det importerede materiale USU 304 rustfrit stål.

2. Vores fabrik har et stort værksted, og dækningsområdet er 13000 m². Derudover har vores firma ikke kun 150 teknikere og 17 elektroniske automatiske maskiner, senior ingeniører, men også vi dyrker stadig nye gode teknikere.

3. Siden 2000 har vi samarbejdet med tusinder af velkendte virksomheder både hjemme og i udlandet. Og vi beskæftiger os med alle slags problemer, herunder levering, tilpassede krav til forskellige lande og eftersalgsservice mv. Så vi har tillid til, at vi kan yde en høj service til dig.

Anvendes af neglelaksefyldemaskine

Nail Polish Filling Machine er et ideelt udstyr til påfyldning og capping af negle. Vores maskine har en antidækningsventil i påfyldningsdysen, og den har en høj fyldningsnøjagtighed for at undgå spild. Nail Polish Filling Machine passer ikke kun til brug i negle, men også i anden høj viskositet som engangsvæske.

image003.jpg


Pakke

Mayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg

Vores kunde

Vores fabrik leverer konkurrerende maskiner og produktionslinjer til kosmetik, dagligvarer, medicin og fødevareindustrien, som alle opfylder GMP-standarden. Desuden har vores produkter alle TUV og CE certificeringer, og vi vedtager standardmaterialet fra importeret rustfrit stål SUS 316 eller SUS 304. Så mange gamle venner og nye venner vil lave et forretningsforbindelse med os.

image009.jpg

image011.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1. Q: Er du fabriks- eller handelsselskab?

A: Vi er den professionelle fremstilling af kosmetiske maskiner i Kina i 17 år.

2. Q: Hvor er din placering?

A: Firma og Showroom beliggende i Guangzhou Kina, Factory beliggende i Jiangsu-provinsen

3. Spørgsmål: Er din pris konkurrencedygtig?

A: Kun god kvalitet maskine vi leverer. Vi vil helt sikkert give dig den bedste fabrikpris baseret på overlegen produkt og service.

4. Q: Hvor mange garantier af din virksomhed?

A: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I løbet af denne periode vil vi straks arrangere det internationale tryk for at sikre, at de udskiftede dele leveres så hurtigt som muligt.

5.Q: Kan du beskytte enhver information af vores produkt?

A: Visst vil enhver information fra kunden blive gemt i vores fil, og vi vil ikke afsløre andre mennesker.Hot Tags: neglelaksmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like