Automatisk bedste nøjagtighed Påfyldningsmaskine med flere dyser Type

Automatisk bedste nøjagtighed Påfyldningsmaskine med flere dyser Type

Maskinen vedtager PLC-kontrol, ifølge påfyldningsflasken, fast afladning af munden, resten kan hele operationen afsluttes på en berøringsskærm. Ud over at have almindelige automatiske servostempelpåfyldningsmaskiner fordeler, udvidede også udvalget af påfyldningsmateriale. Såsom fyldmateriale indeholder partikler, lange strimler med fast indhold, kan også være en meget effektiv fyldning. Denne maskine vedtager tjene kugleskruesystem til at drive stempelcylinderen. Det er meget brugt i mad, kemisk, medicinsk, kosmetik, landbrugskemisk industri, anvendeligt til påfyldning af væske, især til højviskositetsmateriale og skummende væske, såsom: Olie, sauce, ketchup, honning, shampoo, lotionsmøremiddelolie osv.

Produktdetaljer

Automatisk bedste nøjagtighed Påfyldningsmaskine med flere dyser Type

六头活塞式灌装机

Linear piston type automatic shampoo liquid soap detergent filling machine

Produkt beskrivelse:

1, hvert påfyldningshoved har anti-drop design. Det lover ikke at spilde materialet. Og diameteren af ​​påfyldningshovedet på basis af kundens' s tønde' s mund.

2, stemplet trækkes tilbage i sin cylinder, så produktet suges ind i cylinderen. En drejeventil skifter derefter position, så produktet derefter skubbes ud af dysen i stedet for tilbage i tragten.

3, Servomotor kan kontrollere påfyldningen mere præcis, og den kan også realisere påfyldningen. Samtidig kan påfyldningsvolumen justeres på berøringsskærmen og har automatisk fin drejningsfunktion for hvert påfyldningshoved.

4, Anti-drypsystem: Denne funktion er til at forhindre, at der drypper materiale på både og transportbånd, og der vil være en fleksibel plade, der kommer ud og tilbage for at tage dryppematerialerne.

5 : Præcis rustfrit stål stempelcylinderbehandlingsteknologi for at sikre nøjagtig og ensartet påfyldning, så tætningsringen ikke er let at bære i lang tid.

6 : Procesflow: manuel flaskeplacering - automatisk detektion - automatisk positionering af flaskens mund - automatisk kvantitativ påfyldning - automatisk flaskeudledning


Teknisk parameter:

ModelYHZDGZ-HS (6-8-10 HOVEDE)
Fyldningshastighed80-100 flasker / min (10 hoveder / 250 ml)
Påfyldning af præcision±1%
Cylinderens kropsstørrelse25-250 ml / 50-500 ml / 100-1000 ml / 250-2500 ml
Luftforsyning5-7 kg / m²
Vægt950 kg
Dimension2000 * 810 * 220 mm


Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production ProcessPacking and delivery

FAQ

Hot Tags: automatisk bedste nøjagtighed stempel type multi-dyser fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like