Automatisk flydende fyldemaskine til sovsektoren

Automatisk flydende fyldemaskine til sovsektoren

Automatisk flydende påfyldningsmaskine til sovsektoren integrerer lys, maskine, elektricitet og gas i en, vedtager princippet om kvantificering af væskeniveau, høj påfyldningsnøjagtighed, enkel betjening, let vedligeholdelse, udstyrets hovedmateriale: SUS 304 rustfrit stål i overensstemmelse med hygiejnekravene. Påfyldningsprocessen vedtager akryl-gennemsigtig plade for at isolere den fra omverdenen for at sikre de hygiejniske krav til fyldning. Påfyldning ved trykpåfyldning med dåser på højt niveau forenkler installationsprocessen og forbedrer påfyldningseffektiviteten. Kan bruges i vid udstrækning i automatisk emballageproduktion af produkter i fødevare- og sovsektoren

Produktdetaljer

automatic filling machine

Automatisk flydende påfyldningsmaskine til saucebrancheegenskaber

1 、 Udstyret er udstyret med en 7-tommers farveberøringsskærm, og normal drift udføres på berøringsskærmen, som er intuitiv og enkel; praktisk for brugere at justere parametre og teste forskellige funktioner.

2 、 Delta-omformers hastighedskontrolsystem, justerbar efter produktionshastighed; (transportbånd i rustfrit stål, længden kan tilpasses efter kundens behov)

3 、 Kontakt med materialet er lavet af SUS 3 04 rustfrit stål, i tråd med fødevareproduktionskrav.

4 、 Udstyrsrammen vedtager lukket struktur, som er sikker at betjene og hygiejnisk at bruge.

5 、 Måleanordning til præcisionstempletype, måling ved hjælp af servomotordrev, kvantitativ nøjagtighed og pålidelighed.

6 opt Vedtage tætningskomponenter af høj kvalitet plus effektive antidrop-foranstaltninger for at sikre, at påfyldningsstedet ikke drypper.

7 、 Udstyret leveres med sin egen opbevaringstank, uafhængige rengøringsrør, let at rengøre og udskifte materialer. (Materialekasse kan være valgfri: omrøring med variabel frekvens, opvarmning, isoleringsfunktion)

8 、 Påfyldningshovedet er udstyret med et fotoelektrisk system, der nøjagtigt kan identificere påfyldningsflaskernes placeringstilstand og realisere påfyldningen af ​​flasker med flasker, uden flasker og uden flasker.

9 、 Blandningshastigheden kan justeres ved at vælge blandehastigheden på materialetanken, så det er praktisk at bruge forskellige blandehastigheder, der passer til kundens behov

Applicable products

Firmaprofil

Company Information

cooperative customer

production process

cooperative customer

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: automatisk flydende påfyldningsmaskine til sovsektoren, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like