Automatisk væskefyldningsmaskine

Automatisk væskefyldningsmaskine Beskrivelse af automationsvæskefyldningsmaskine Serieindsprøjtningstypen / normaltrykstviktstypen er dobbeltkørende påfyldningsmaskine, der er undersøgt og udviklet af vores virksomhed. Det er velegnet til produkter af forskellig viskositet som vand ...

Produktdetaljer

Automatisk væskefyldningsmaskine

Beskrivelse af Automation Liquid Filling Machine

Serie indsprøjtningstype / normal tryk tyngdekraften type dobbelt anvendelse fyldemaskine er en high-cecn produkt undersøgt og udviklet af vores virksomhed. Den er velegnet til produkter af forskellig viskositet, såsom vandinjektion, halvvæske og salve mv. Det anvendes bredt til fyldning af produkter i sådanne industrier som mad, kosmetik, medicin, fedt, daglig kemisk industri, vaskemiddel, pesticid og kemisk industri mv. Ved at anvende stemplet påfyldningstilstand kan den bruges til at fylde en løsning af forskellige typer uden behov for at tilføje reservedele.

image001.jpg

image003.jpg

Parameter for automatisk væskefyldningsmaskine

QZD

YHZDGZ-HS (seks, otte og ti hoveder)

Fyldningshastighed

80-100 flaske / min (250ml / ti hoveder)

Fyld præcision

± 1%

Cylinderkroppens størrelse

25-250ml, 50-500ml, 100-1000ml, 250-2500ml

Luftleverandør

5 ~ 7 kg / m²

Arbejdsspænding

220V

Vægt

950 kg

Dimension

2000 × 810 × 2200mm


Funktion af automatisk væskefyldningsmaskine

1. Maskinen kan opretholdes bekvemt. Det kan nemt monteres, demonteres og rengøres uden værktøj. Justeringen er praktisk. Til målejusteringen skal du for det første justere en stor skala for at være tæt på måling og derefter udføre finjustering.

2. Maskinens påfyldningssystem vedtager ferrule type hurtig installation sanitær stik. Hele cylinderen kan nemt monteres, demonteres og rengøres fra top til bund uden brug af værktøj. Strukturen er enkel i design og praktisk i drift og vedligeholdelse.

3. Det kan indrømmes, at ingen påfyldning i tilfælde af ingen flaske eller flaske eller utilstrækkelig flaske og præcis måling.


Fordel ved automatisk væskefyldningsmaskine

1. Seriens maskine har det kompakte og rimelige design med perfekt udseende.

2. Det er lavet af elektriske komponenter af internationalt kendte mærker. Den vigtigste betjeningscylinder vedtager Tysklands FESTO dobbelt aktiveringscylinder og magnetisk omskifter.

3.Japan Mitsubishi PLC computer, Omron foto elektrisk øje og touch screen lavet i Taiwan, som alle har garanteret den fremragende kvalitet og konsekvent stabile ydeevne af maskinen.


Anvendes af automatisk væskefyldningsmaskine

Det anvendes bredt til fyldning af produkter i sådanne industrier som mad, kosmetik, medicin, fedt, daglig kemisk industri, vaskemiddel, pesticid og kemisk industri mv.

image005.jpg

Pakke med automatisk væskefyldningsmaskine

Indvendig pakning

PE film indpakning samlet

Armaturerne er pakket i separat PE-taske.

Reservedele leveres i en taske.

Hjørner er godt indpakket og beskyttet med syntetisk fiberpapir for at undgå mulig ridser.

Yderpakning

Krydsfiner Case

Stærk og solid

Pallet nedenunder for lettere lastning og losning af containere

Mayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg

Eftersalgsservice

Vi har allerede tilstrækkelig erfaring på denne industri, vores teknologi er meget moden. Når du har lavet ordren fra os, vil vi tilbyde den detaljerede manuelle betjening og de videoer, der viser dig, hvordan du undgår noget arbejdsproces problem eller overbrug og hvordan du skifter reservedele, er meget nem at betjene.

Og inden maskinen udsender, skal hver maskine videregive alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Vi foretrækker, at vores kunder kommer til at teste vores maskiner sammen, vi vil arrangere vores ingeniør til at træne dig, vi vil vise, hvordan man undgår og løser et eventuelt lille problem, der opstår ved forkert drift. Hvis disse problemer opstår, mens du bruger det, kan du selv løse, hvilket ikke forsinker din produktionstid.

Når nogle techs ikke kunne løse af dig selv, ville oversea ingeniør sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.

image011.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1. Hvilket niveau af kvalitet er dine produkter?

Vi har hidtil CE og TUV certifikat.

2. Hvad er leveringstid på din maskine?

Generelt er leveringstidspunktet for vores maskine ca. 35 dage. Tilpasset maskine leveres som forhandling med vores kunder.

3. Kan maskinen tilpasses som vores behov, som f.eks. På vores logo?

Sikkert vores maskine kan tilpasses som dit behov. Sæt på dit logo er også tilgængeligt.

4. Kan jeg vide, hvilken betaling der vil blive accepteret af din virksomhed?

40% TT som depositum på forhånd, 60% overskud skal betales inden levering.
Hot Tags: automatisk væske fyldemaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like