Automatisk påfyldningsmaskine Høj produktiv stempeltype

Automatisk påfyldningsmaskine Høj produktiv stempeltype

Serieindsprøjtningstypen og normal tryk tyngdekraftstype påfyldningsmaskine med dobbelt anvendelse er et højt cecn-produkt, der er undersøgt og udviklet af vores firma. Det er velegnet til produkter med forskellig viskositet, såsom vandinjektion, semi-væske og salve osv. Det er bredt anvendt til fyldning af produkter i sådanne industrier som mad, kosmetik, medicin, fedt. daglig kemisk industri, vaskemiddel, pesticid og kemisk industri osv. Ved at anvende stempellinjefyldningstilstand kan det være fulde løsninger af forskellige typer uden behov for at tilføje nogen reservedele.

Produktdetaljer

Automatisk påfyldningsmaskine Høj produktiv stempeltype

六头活塞式灌装机Produkt beskrivelse:

1. Denne serie af maskiner har kompakt og rimelig struktur og smukt udseende.


2. Fremstillet af elektriske komponenter fra internationalt anerkendte mærker. Derefter vedtager hovedcylinderen den tyske FESTO dobbeltdriftscylinder og magnetkontakt.


3. Japan' s Mitsubishi PLC-computer, Taiwan-fremstillet Ormon fotoelektrisk øje og berøringsskærm, som alle sikrer maskinens fremragende kvalitet og stabil ydeevne.


4. Maskinen er let at vedligeholde. Det kan let samles, skilles ad og rengøres uden værktøj. Let at justere. For at foretage en målejustering skal du først foretage en stor justering for at komme tæt på den målte værdi og derefter foretage en finjustering. Det er forståeligt, at hvis der ikke er nogen glasflaske, ingen glasflaske eller utilstrækkelig påfyldningsvolumen, så udfyldes der ikke, og målingen er nøjagtig.


5. Maskinens' s påfyldningssystem vedtager rulleformede hurtige installationsled. Hele cylinderen kan let samles, skilles ad og rengøres op og ned uden værktøj. Simpel konstruktionsdesign, praktisk betjening og vedligeholdelse.


6: Hele maskinen er lavet af mad SUS304 / 316L rustfrit stål, som er sikkert og hygiejnisk og opfylder SC-kravene.


7: Materialetransportrørledningen vedtager alle silicagelrørledning og er modstandsdygtig over for høj temperatur på 120 grader, indeholder ikke blødgøringsmiddel og nedbrydes ikke ved høj temperatur.Tekniske specifikationer:

ModelYHZDGZ-HS (6-8-10 hoveder)
Fyldningshastighed80-100b / min (250 ml / 10 hoveder)
Påfyldning af præcision±1%
Cylinderens kropsstørrelse25-250 ml / 50-500 ml / 100-1000 ml / 250-2500 ml
Luftforsyning5-7 kg / m²
Vægt950 kg
Dimension2000X810X2200mm


Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Packing and Delivery

FAQ


Hot Tags: automatisk påfyldningsmaskine med høj produktiv stempeltype, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like