Påfyldnings- og afdækningsmaskine

Påfyldnings- og afdækningsmaskine er en slags automatisk produktionsudstyr, det er velegnet til forskellige viskositetsvæsker. Pneumatisk påfyldning af stempletypen, volumenmåling. Høj præcision og effektiv.

Produktdetaljer

Påfyldningsmaskine

Introduktion af påfyldnings- og afdækningsmaskinen

Påfyldnings- og afdækningsmaskinen er en slags automatisk produktionsudstyr. Denne fyldemaskine er velegnet til forskellige viskositetsvæsker. Den vedtager påfyldning af pneumatisk stempeltype. Volumetrisk måling og nærhedskontakt styrer stemplet til påfyldning. Det kan sikre påfyldningspræcisionen. Det gælder bredt at fylde fødevarer, farmaceutisk, daglig kemisk, pesticid, kosmetisk middel og anden flydende eller viskositet creme.

Arkiveringsmaskinen vi lavede af det importerede rustfrit stål af høj kvalitet, kontrolsystemet og elektriske reservedele, vi vedtager verdens kendt brand, holdbart og stabilt.

Påfyldnings- og afdækningsmaskinen vedtager Lineær flaskeindføringsmetode, kan anvendes på en flaske med anden størrelse eller anden form. Det kan også udstyres med anden maskine, såsom flaske afskærmning, afdækning læssemaskine, hætte pres maskine i henhold til produktionsbehovet.

Påfyldning og afdækningsmaskine1_ 副本 .jpg

Påfyldningsmaskine2 (001) .jpg

 

Funktioner & fordel

1. Måling efter volumen, nøjagtigt påfyldning, når beholderen når det forudbestemte påfyldningstempel, skubbes stemplet af hovedcylinderstatoren for at generere nøjagtig tvungen påfyldning til beholderen.

2. Når væsken let afskummer, kan du ændre påfyldningsmetoden, få fyldetuden til at dykke ned i bunden af flasken for at reducere den impulsive kraft for at undgå afskum.

3. Maskinen er integreret med elektricitet-let-gas, understøttet af PLC-software, kan realisere usynlig fyldning og udføre den automatiske selvrensning.

4. Af sikkerhedsmæssig karakter er vores maskine dækket med gennemsigtigt låg for at undgå støv. Og vi monterede nødstopindretningen. Når beskyttelsesdækslet åbnes, vil maskinen stoppe med at arbejde.

 

Konfiguration:

Model

YHQF-1-60

YHQF-1-125

YHQF-1-250

YHQF-1-500

YHQF-1-1000

Påfyldningsområde

5-60ml

10-125ml

25-250ml

50-500ml

100-1000ml

Ideelt påfyldningsområde

25-60ml

50-125ml

100-250ml

200-500ml

300-1000ml

Lufttryk

4-6 kg / cm2

4-6 kg / cm2

5-8 kg / cm2

5-8 kg / cm2

5-8 kg / cm2

Påfyldningshastighed

0-30B / min

0-30B / min

0-30B / min

0-30B / min

0-30B / min

Påfyldning af præcision

± 1%

± 1%

± 1%

± 1%

± 1%

Hopper

30L

30L

30L

50L

50L


Ansøgning:

Mad: spiritus, frugtsaft, sojasovs, jordnøddeolie, ketchup, frugtsyltetøj.

Dagligt kemisk: Shampoo, Brusegel, bodylotion, vaskemiddel, håndsæbe.

Kosmetik: Parfume, ansigtscreme, lotion, håndcreme, solcreme med flydende pulverfundament.

Farmaceutisk: Medicinalvæske, hostesirup, desinfektionsmiddel, salve.

Påfyldning og afdækningsmaskine4.jpgPåfyldningsmaskine5.jpgPåfyldning og afdækningsmaskine8.jpg

Påfyldningsmaskine3 (001) .jpgPåfyldning og afdækningsmaskine7.jpgPåfyldning og afdækningsmaskine6.jpg

 

Emballage og levering:

Alle vores maskiner har tredobbelt beskyttelse: Indpakningsfilm, antikollisionsbomuld og PLY-træetui. For at undgå vandet og for at reducere kollisionerne.

Normalt maskinen, vi leverer til søs, men vi accepterer også lufttransport og landtransport.

Påfyldning og afdækningsmaskine9_ 副本 .jpgPåfyldning og aflukningsmaskine10_ 副本 .jpg


Om os

For at blive førende inden for denne branche har vi bestræbt os på at skabe førsteklasses produkter og give kunderne den bedste service siden etableringen. 17 nationale patenter, CE-certificering og ISO9001-kvalitetsstyringssystemverifikation er beviset for vores engagement i produktkvaliteten. Et veluddannet salgsteam er vores garanti for kundeservice. Vores kunder kan nyde et års garantiservice, idriftsættelsestjenester, træningsservice, vedligeholdelsestjenester. Vores mål vil forblive de samme i fortiden, i øjeblikket og i fremtiden.

 

 


Hot Tags: påfyldnings- og afdækningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like