Påfyldningsudstyr

Påfyldningsudstyr

Pasta fyldemaskine er et automatisk påfyldningssystem ved hjælp af trykluft som magt, der består af præcision pneumatiske komponenter, med enkel struktur, følsom og pålidelig handling, bekvem justering, egnet til alle former for væsker, tyktflydende væsker, pasta fyldning er også velegnet til at arbejde i brandfarlige og eksplosive miljø, det er den mest ideelle påfyldningsudstyr til farmaceutiske, kemiske, fødevarer, kosmetik og andre industrier.

Produktdetaljer

Horizontal Filling Machine

Nyt horisontalt design, let og praktisk, automatisk pumpning, til tykkere pasta kan fyldes med tragt.

Manuel og automatisk gensidig kontaktfunktion: Når maskinen er i "automatisk" tilstand, trykker maskinen på den indstillede hastighed.

Automatisk kontinuerlig påfyldning. Når maskinen er i "manuel" tilstand, trykker operatøren på pedalen for at opnå fyldet, og hvis der trykkes på pedalen hele tiden, bliver den også en automatisk kontinuerlig fyldningstilstand.

Anti-drop påfyldningssystem: Cylinderen bevæger sig op og ned under påfyldning, kørsel hovedet. Cylinderen bevæger sig opad, hovedet er indelukket opad, dvs ventilen åbner og begynder påfyldning materiale; tværtimod holder den op med at fylde. Det eliminerer også dryp og tegning.

Cylinderen og tee del er lagt i håndjern, uden særlige værktøjer, lastning og losning rengøring er meget let.

Company Information

cooperative customer

production line

production process

Product case

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: fyldeudstyr, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like