Lineær fyldemaskine

Lineær fyldemaskine

Linear Filling Machine er kompakt og sparer installationsplads. Brugen af ​​en enkelt motor til at levere strøm, universalaksledrev, frekvensstyring, ikke kun for at sikre synkroniseringen af ​​hvert udstyr, let at betjene, men også gøre udstyret køre glat, høj grad af automatisering. Overbelastningsbeskyttelsesanordninger er installeret i alle dele af udstyret, f.eks. Krukker, som automatisk kan stoppe for at forhindre beskadigelse af udstyret. Processen er kort og helt lukket, hvilket sikrer, at produktet ikke er forurenet. Maskinen vedtager PLC-systemstyring, påfyldningsprocessen er stabil og pålidelig med overbelastning og nødstopbeskyttelse. Påfyldningsventilen er let at fjerne og let at rengøre. Påfyldningsvolumen justeres af pakningen på påfyldningsventilen, hvilket er praktisk og hurtigt.

Produktdetaljer

Straight line filling machine

1 、 Linear Filling Machine vedtager påfyldningsventil, stabil påfyldning og holdbar.

2 、 Væsken strømmer ned på flaskevæggen i form af en paraply under påfyldning, som effektivt kontrollerer boblerne forårsaget af væskens påvirkning under påfyldning.

Skum for at forhindre spild.

3 、 Linear Filling Machine vedtager PLC-systemkontrol, påfyldningsprocessen er stabil og pålidelig med overbelastning og nødstopbeskyttelse.

4 、 Påfyldningsvolumen styres af PLC, stabil drift, praktisk og hurtig justering.

5 、 Linear Filling Machine har et stort påfyldningsområde, påfyldningsvolumen kan justeres i 100-1 5 00 ml. (Overskridelse af rækkevidden kan bestemmes.

Gør)

6 、 Normalt kan justeres mellem 180-350 mm, når det gælder et bredt flaskehøjdeområde. (Ude af sigte.

Kan tilpasses)

7 、 De vigtigste tætninger er lavet af importeret silikone, hoveddelene er lavet af 304 ikke i overensstemmelse med fødevarehygiejnestandarder.

Fremstillet i rustfrit stål.

8 、 Påfyldningsventilen er let at fjerne og let at rengøre.

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: lineær påfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like