Lab størrelse drik aftapning maskine

Lab størrelse drik aftapning maskine

80% af de vigtigste dele af vores produkter leveres af verdensberømte leverandører.

Produktdetaljer
2 heads Filling Machine

Beskrivelse Lab størrelse drik fyldemaskine:

Lab størrelse Drik Bottle Filling Machine bruger selvansugende pumpe og pumpe hastighed og pumpe arbejdstid til at bestemme fyldet af nye flydende fyldemaskine.


Udvidet aflæsning på flaskefyldningsmaskiner:

Vedligeholdelsen af denne fyldemaskine kan ikke ignoreres, kun god vedligeholdelse af det, kan det skabe mere økonomisk værdi for os.


Når den flydende fyldemaskine er brugt, skal den faste skrue fjernes, når stemplet fjernes under vedligeholdelsen, så hele rengøringen ikke påvirkes.


Hvis det er en stempeltype pumpe flydende fyldemaskine, så før rengøring, skal det interne resterende materiale fjernes, og derefter tønden fyldt med rensevæske.


Da cylinderen er fyldt med smøreolie, før den forlader fabrikken, må du ikke åbne eller tilsætte ekstra smøreolie for at sikre, at fyldemaskinens overflade er ren og sanitær. Væskepåfyldningsmaskinen skal slukkes, når den ikke virker


1. Denne form for fyldemaskine anvendes til at fylde meget tyktflydende væsker med magnetisk gear pumpe måling og transportsystem.

2. Påfyldningsslangen er lavet af oxyen, acidand alkali og korrosionsbestandige materialer, og derfor kan fyldemaskinen fylde alle former for væsker med stærk oxiderende egenskab, syre og alkali og ætsende virkning såsom olie, alkohol, bezene væske, oxydols og rengøringsmidler og så videre. Der er små pumpe og store pumpe fyldstoffer.

3. Den lille pumpe fyldstof kan designes som fire påfyldning hoveder model, og store pumpe fyldstof kan designes som dobbelt hoved model.


Spænding
AC 220V / ± 5%
Fyldområde1-1000 ml
Fejlområde
± 1,5 pct.
Stort flow / enkelt pumpe
> 1.44l/min.


1


2

Ikke egnet til påfyldning kosmetisk fløde, sauce, voksprodukter.

Hot Tags: Lab størrelse Drik Aftapning Machine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like