Alkoholholdige drikkevarer på flaske Manuel påfyldningsmaskine

Alkoholholdige drikkevarer på flaske Manuel påfyldningsmaskine

Flaske alkoholholdige drikkevarer Manuel fyldemaskine Beskrivelsen af Semi-auto Alcohol Gel Filling Machine: Høj fyldning nøjagtighed Vedtagelse SUS304 eller SUS316L rustfrit stål Fuldt pneumatiske kontrol Nem betjening Nem rengøring Ideel til flydende og flydende påfyldning med lav viskositet Aftappet ...

Produktdetaljer


        Bottled Alcoholic Beverages Manual Filling Machine

 

Beskrivelsen af flaske alkoholholdige drikkevarer Manuel påfyldning maskine:

Som en af de vigtigste kategorier af flydende fyldemaskiner i dag har den pneumatiske fyldemaskine enorme fordele, som den har en super lang levetid, stabilt driftsprincip og solid maskinkvalitet. Det er et ideelt fabriksudstyr til mindre batchproduktion, og kan også bruges som et supplerende udstyr til store automatiske påfyldningsproduktionslinjer.

Arbejdsprincippet i pneumatiske fyldemaskine er, at strømkilden - trykluft kommer ind i luftcylinderen, hvorved luftcylinderen driver stemplet for at bevæge sig frem og tilbage, så materialet suges ind i lagercylinderen på grund af lufttrykforskellen skubbes ud.

Vi leverer pumpe fyldemaskiner og cylinder fyldemaskiner til at levere den bedste løsning til forskellige væske (ikke-tyktflydende og tyktflydende) og pasta. Hvis der er behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.


Høj fyldningsnøjagtighed

Vedtagelse af SUS304 eller SUS316L rustfrit stål

Fuldt pneumatisk kontrol

Nem betjening nem rengøring

Ideel til væske- og væskefyldning med lav viskositet


Filling nozzle
Vavle


padelModel
YHGZ
Fyldningsnøjagtighed
≤±1%
Påfyldningshastighed
4-25 Flaske /min(tag vand for eksempel)
Fyldvolumen
10-100/10-200/30-300/50-500/100-1000/50-2500/1000-5000ml
Udstyret med lufttryk
0,4-0,6 MPa


Alkoholholdige drikkevarer på flaske Manuel fyldemaskine kan fylde:

application


Hot Tags: flaske alkoholholdige drikkevarer manuel fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like