Membran pumpe flydende fyldemaskine

Membran pumpe flydende fyldemaskine

Beskrivelse: Ingen grund til at olieforsegling, ingen olie inde, ingen forurening, når fylde væske. Pumpekammeret er adskilt fra motoren. Væsken vil ikke trænge ind i motoren, når du bruger det i lang tid,hvilket i høj grad forlænger pumpens levetid. forsegling godt, hurtig selvansugende og stabil.

Produktdetaljer

2 heads Filling MachineBrug af magnetisk pumpefyldemaskine på produktionslinjen er en økonomisk og effektiv løsning. Det forbedrer kvaliteten og den høje merværdi af udstyret, gør påfyldning, udjævning, mærkning, mærkning og andre processer frit anvendt, og fremmer flere virksomheder til at se den brede udsigt til udstyr ansøgning.


Udviklingen af automatisering giver en god udviklingsmulighed for udviklingen af magnetisk pumpefyldmaskine. Produktionslinjen er mere professionel og humaniseret, sparer en masse arbejdskraft, og er nem at betjene. Det kan virkelig opfylde kravene i moderne emballage og er mere udbredt i produktionsprocessen af emballage.


  1. Ingen grund til at olieforsegling, ingen olie indeni, ingen forurening, når fyld væske.

  2. Pumpekammeret er adskilt fra motoren. Væsken vil ikke trænge ind i motoren, når du bruger det i lang tid,hvilket i høj grad forlænger pumpens levetid.

  3. forsegling godt, hurtig selvansugende og stabil.


Spænding
AC 220V / ± 5%
Magt
40w
Nøjagtighed
± 1,5 pct.
Stort flow / enkelt pumpe
> 1.44l/min.


1

2


Rørledningens bøjevinkel bør ikke være for lille, hvilket vil påvirke påfyldningsflowet og nøjagtigheden af den magnetiske pumpefyldningsmaskine.

Flygtige væsker bør anvendes i et cirkulerende luftmiljø.


Det er ikke muligt at bruge denne maskine til at fylde produkter med høj viskositet, fordi for det er drevet af en magnetisk pumpe.

Hvis der er behov for cremefyldning, anbefales det at bruge pneumatiske fyldmaskiner.Hot Tags: membran pumpe flydende fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like