Fyldemaskine med høj nøjagtighed

Fyldemaskine med høj nøjagtighed

Automatisk flydende variabel påfyldningsmaskine unikt maskindesign, enkel struktur, arbejdsforhold til enhver tid enhver ændring, det hele for hele rustfrit stål, korrosionsbestandigt, stærk tilpasningsevne er mere variation og mere standard, lav volumenproduktion det bedste valg modeller, Jiliangjingque, ingen dryp. Anvendelse og en række pesticider, kemikalier, lægemidler, olie, drikkevarer, sojasovs, madolie og andre flydende materialer emballage.

Produktdetaljer

Højpræcisionspåfyldningsmaskinen til varmeisolering består af en tragt, en omrørermotor, en påfyldningsdyse, en fodpedal og en bakke (justerbar højde). Det bruger rustfrit stål af høj kvalitet og ultrahøj påfyldningsnøjagtighed. Det har også et omrøringssystem og en varmekappe.

Pneumatic Heat Preservation paste filling machine

Anvendelser: Denne maskine er velegnet til påfyldning af salve med høj viskositet, såsom pastaer, kosmetik, cremer, lotioner, hårspray, solcreme osv.

Application for

1: Omrør fyldningstilstand, især velegnet til ujævn blanding, let lagdeling og dårlige flydende materialer;

2: Ved opvarmning og omrøring realiserer den fuldstændigt fyldningen af ​​varm fyldpasta. Hvis der ikke er behov for at varme og røre pastaen, er der ikke behov for strømforsyning;

3: Fyldningsvolumen og fyldningshastighed for den agiterede pastapåfyldningsmaskine er let justerbare. Det er let at justere flasken med forskellige specifikationer og former uden at udskifte dele.

4: Udstyrets tilførselsrør er udstyret med en pneumatisk kugleventil, der lukkes i tide, når du fylder foundationcreme, mascara, creme, blæk, læbestift, solcreme og andre dyrkningsmaterialer for at forhindre tilbagestrømning af materialer under pastapåfyldningsprocessen, Forbedre nøjagtigheden af ​​pastafyldningsmaterialer.

5: Påfyldningshovedet er udstyret med en anti-dryppeanordning, og der er ingen trådtrækning eller dryp under påfyldning.

6: Pasta-påfyldningsmaskinen har stærk adskillelse og samling, bøjlens grænseflade kan skilles ad og samles efter ønske til rengøring under særlige omstændigheder; udstyrsbeslaget kan skilles ad og samles efter behov


Pneumatic Heat-preservation Paste Cream Filling Machine

Produkt beskrivelse:

Denne påfyldningsmaskine er designet til håndtering fra vandtyndt til produkt med høj viskositet, især til viscid og skummende produkt inden for kemisk, mad, drikke, farmaceutisk og bioteknologisk industri.

Ydelsesfordele:

Kontrol interface-intuitiv interface, fodkontakt.

Funktionel forbedring - der er en anti-dryppeanordning under materialet.

Mekaniske dele - og opnå ikke-giftig korrosion 316 rustfrit stål af høj kvalitet af visse materialer. Andre maskindele er alle rustfrit stål 304 af høj kvalitet. Har nået GMP-standarder

Vedligeholdelsesstatus - Maskinen opfylder GMP-kravene, er let at adskille, rengøre og vedligeholde.

Udskift standardændringsfyldningsspecifikation, enkel justering, nøjagtig påfyldning


Påfyldningsmaskinfunktioner:

1. Den mekaniske struktur af rustfrit stål 304.


2. Hver roterende sidelappepumpe drives af en separat motor for at opnå væskefyldning med høj præcision.


3. Påfyldningsvolumen kan let justeres.


4. For forskellige flaskestørrelser er det ikke nødvendigt at udskifte dele.


5. Nedsænket fyldesystem kan forhindre overløb under påfyldning.


6. Ingen flaske, ingen fyldesikkerhedsanordning.


7. Du kan vælge Type A, Type B eller Type C for forskellige fyldningsområder.


Teknisk parameter:


Type

Fyldning

Område (ml)

Hoper

Volumen (L)

Kapacitet

(tid / min)

Effektiv

Temperatur

KørselstrykOmrøringssystemDimension (mm)
305-100304-30GG lt; 600.2-0.45120/33550*400*1900
4020-150304-30GG lt; 600.2-0.45120/33550*400*1900
6050-300304-30GG lt; 600.2-0.45120/33550*400*1900


Kort introduktion til virksomheden:

Vores fabrik, der blev grundlagt i 2000, er Gaoyou Yuhang Chemical Machinery Factory en pålidelig produktionsvirksomhed beliggende i Jiangsu Kina. Vi er specialiserede i at give vores kunder ALL IN ONE service fra udvikling til produktion sammen med den nyeste innovation og teknologi. Vedtagelse af avancerede mekaniske teknologier. Vores firma producerer en bred del af kemiske maskiner, herunder vakuumemulgerende blandemaskine, flydende blandemaskine, påfyldningsmaskine, stronge tank og osv. For både indenlandske og internationale kunder.
Company Information

CI


FAQ


Hot Tags: høj nøjagtighed varmebevaringspåfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like