Pneumatisk mascara øjenvipper creme påfyldningsudstyr

Pneumatisk mascara øjenvipper creme påfyldningsudstyr

Det er især velegnet til vakuumtrykfyldning af materialer med dårlig viskositet og flydende. Det vedtager automatisk vinkel roterende ventil og intelligent kontrol tabel af programmerbare fyldemaskine til at styre fyldevolumen, således at opnå nøjagtigheden af påfyldning volumen.

Produktdetaljer

Pneumatic Mascara  Eyelash Cream Filling Equipment


Mascara er en kosmetisk, der anvendes til øjenvipper. Formålet er at gøre øjenvipper tykke, lange og krøllede, og at forbedre farven på øjenvipper. Den består normalt af to dele, børsten og røret, der indeholder farven og børsten. Selve børsten er buet og opretstående. Teksturen af mascara kan opdeles i fløde pasta og pulver pasta.

Mascara mascara vil blive fyldt med mascara i produktionsprocessen efter påfyldning af materialet i mascarabeholderen.


mascara filling machine

filling nozzle


Dåsen fyldes gennem batchspanden, opbevaringsspanden og udladningsdysen, der er forbundet til opbevaringsspanden, og flasken bringes til afladningsdysens position med transportbåndet til påfyldning.

Da mascara mascara er fyldt med mascara, er det generelt tykkere, fordi det er tykkere. Når fyldet påføres, opvarmes emulsionspasen derfor og kan placeres i en relativt stor strømningstilstand, og trykket er relativt stort, så det kan pakkes på kort tid.

Men i processen med at tilføje, efter en del af pastaen er fyldt, vil der være en resterende del på udledning dysen. Denne del vil størkne på den indvendige væg af udledning dysen før den næste injektion, som vil påvirke påfyldningshastigheden af udledning dysen efter lang tid, eller endda blokere den. Desuden vil pastaen på den indre væg også påvirke kvaliteten af den efterfølgende 。


Dette produkt anvendes hovedsageligt til kvantitativ fyldning af kosmetiske råmaterialer (flydende / pasta). Detanvender en enkeltbetjenings- og halvbetjent arbejdsform for fodkontakt. Gennem kvantitativ påfyldning,den nødvendige kapacitet kan indstilles præcist, og fejlværdien er lille, hvilket opfylder kundernes behov.


Model

YHF-4

Fyldområde

2-50g

Lufttrykområde

6 kg/cm2

Påfyldningshastighed

20-30 B/m

Fyldningspræcision

±1%

Tragt

kr.mascara filling machine        mascara filling  machine
Lip gloss, flydende fundament og andre flydende eller pasta materialer. Driftsmetoden er enkel,

let at rengøre, og anvendelsesområdet er bredt. Det har stor funktionalitet og fordele for forskellige

forskellige brugere.Hot Tags: pneumatiske mascara øjenvipper creme påfyldning udstyr, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like