Pneumatisk påfyldningsmaskine til neglelak

Pneumatisk påfyldningsmaskine til neglelak

Semi-auto mascara påfyldningsmaskine bruges hovedsageligt til kosmetiske ingredienser (flydende / pasta) kvantitativ påfyldning med fodpedal og kobling og et halvt enkeltvirkende arbejde. I form af kvantitativ udfyldning kan nøjagtigt indstilles den ønskede kapacitet, og fejlværdien er lille, i tråd med kundernes efterspørgsel.

Produktdetaljer

pressure filling machine


Hovedprincippet er at presse væsken med høj viskositet i lagertanken og tvinge den til at strømme for at opnå fyldningsformålet. Fyldningsmængden afhænger af stemplets frem- og tilbagegående afstand. Justér den elektromagnetiske sensor på påfyldningsmaskinen for at få den påfyldningsmængde, du har brug for.

Hele maskinen består af to dele: lagertank og påfyldningsmaskine med enkel struktur og praktisk betjening. Det er et fremragende valg for kosmetikproducenter at producere kosmetik.

201806281444457889665Mascara Filling Machine.jpgmascara filling machine


Paneldrift:

1. Sluk / tænd: den styrer strømforsyningen til hele maskinen.

2. Enkelt handling / seriel handling: enkelt handling er at åbne ordrer til fods og at udføre påfyldningsarbejde en gang ved at træde; kontinuerlig handling er kontinuerligt og gentaget arbejde.

3. Pumpehastighed: juster hastigheden på pumpehandlingen; rotation med uret skal reduceres, og rotation mod uret skal øges. Når materialet er tyktflydende, skal pumpehastigheden sænkes for at sikre den kvantitative nøjagtighed.

4. Injektionshastighed: Juster hastigheden på fodringshandling; rotation med uret skal mindskes, mod uret skal det øges. Juster den passende hastighed i henhold til materialets tæthed. Hvis materialet er tyndere, vil hastigheden være hurtigere, og stænken kan udføres.

5. Kvantitativ møtrik: med urets rotation er minus, mod uret er plus.


Model

Trykpåfyldningsmaskine

Strømforsyning

AC220V / 1φ / 50Hz

Produktivitet

20-22 mascaraer pr. Minut


Ansøgning Mascara PneumaticFilling Machine:

mascara, lip gloss, neglelak og andre produkter.


mascara filling  machinemascara filling machineHot Tags: Pneumatisk neglelak Mascara påfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like