Pneumatiske Semi-Auto One Head Påfyldning Maskine

Den pneumatiske Semi-Auto One Head Filling Machine (pneumatiske drevet) er velegnet til påfyldning af forskellige tyktflydende flydende produkter som fløde, daglige kemiske, medicin, mad, pesticider osv. Den indvendige overflade af tragten og rørene er lavet af SUS316, som når GMP-standarden og er meget anti-ætsende. Du kan placere sauce inde uden at bekymre dig om sanitetsproblemet. Luftkildebehandlingsenheden forhindrer maskincylinderen i at bære snart. Den automatiske kontakttilstand gør det muligt for maskinen enten at fungere automatisk eller maunalt.

Produktdetaljer

3. Product description.jpg

 


Den pneumatiske Semi-Auto One Head Filling Machine (pneumatiske drevet) er velegnet til påfyldning af forskellige tyktflydende flydende produkter som fløde, daglige kemiske, medicin, mad, pesticider osv. Den indvendige overflade af tragten og rørene er lavet af SUS316, som når GMP-standarden og er meget anti-ætsende. Du kan placere sauce inde uden at bekymre dig om sanitetsproblemet. Luftkildebehandlingsenheden forhindrer maskincylinderen i at bære snart. Den automatiske kontakttilstand gør det muligt for maskinen enten at fungere automatisk eller maunalt.

 Hovedfunktion:


1. Den pneumatiske Semi-Auto One Head Filling Machine kan bruges til flydende medium materiale og høj viskositet materiale, såsom fløde.


2. Fuld-pneumatiske design, er alle elementer styres af trykluft. Så det kan opfylde eksplosion-bevis krav og har høj sikkerhed.


3. Ingen statisk elektricitet, ingen grund til at oprette forbindelse til jordforbindelse (jordforbindelse).


4. Stempelhus i rustfrit stål og massiv volumenkontrolenhed gør høj præcision for ±1% (som pr. max påfyldningsvolumen). 

semi-auto filling machine.jpg

filling machine appli.jpg


6. technical data.jpg

ModelYHGZJ-60YHGZJ-125YHGZJ-250YHGZJ-500
Fyldområde5-60 ml10-125 ml25-250 ml50-500 ml
Påfyldningshastighed4-30b/min.4-30b/min.4-30b/min.4-30b/min.
Tragtkr.kr.kr.00)
Lufttryk4-6 kg/cm24-6 kg/cm25-8 kg/cm25-8 kg/cm2
Fyldningspræcision±1%±1%±1%±1%Hot Tags: pneumatiske semi-auto et hoved fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like