Halvautomatisk højpræcisions vertikal påfyldningsmaskine

Halvautomatisk højpræcisions vertikal påfyldningsmaskine

Denne enhed er udviklet på baggrund af det nye design, og den øger en vis yderligere funktion i henhold til de lignende produkter på markedet. Filler er tilføjet med en stigning i nogle ekstra funktioner. Det er mere forenklet og mere bekvemt til drift, præcisionsjustering, justering af påfyldningsvolumen, rengøring af udstyr, vedligeholdelse af produkterne osv.

Produktdetaljer

Halvautomatisk højpræcisions vertikal påfyldningsmaskine


Pneumaic Filling Machine

Produkt beskrivelse:


Arbejdsprincip

Cylinderens frem og tilbage bevægelse får stemplet i cylinderen til at frem og tilbage og derved generere undertryk på cylinderens forreste bryst.

Når tønderen bevæger sig fremad, trækkes stemplet tilbage, og der opstår undertryk i tønden. Materialet i tønden presses ind i tilførselsrøret ved tryk og kommer ind i tilførselsrøret gennem tilførsels- og afladningsventiler.

Når cylinderen bevæger sig bagud, køres stemplet fremad, og materialet sættes under tryk gennem envejsudløbsventilen og kommer ind i udløbsrøret og sættes endelig i den tomme flaske, der skal fyldes, og påfyldningen er afsluttet på én gang . For stempelpåfyldningsmaskinen kræver hver påfyldning kun en enkel operation, så den har høj påfyldningsnøjagtighed og stabilitet for hver konventionel container


Denne maskine bruges i vid udstrækning til gelprodukter eller tunge cremer, såsom håndsæbe, håndsæbe, shampoo, skønhedscreme osv. Vi leverer et års garanti og vedligeholdelse af livet. Velegnet til væskefyldning, nyt lodret design, let og praktisk, let at betjene.

GZA-1 Semi-automatic Vertical Paste Filling Machine


Tekniske specifikationer:

Påfyldningsvolumen: 10-120 ml / 25-250 ml / 50-500 ml / 100-1000 ml

Påfyldningshastighed: 18-40 flasker / min

Påfyldningspræcision: ± 1%

Luftforbrug: 30L / 44L / 87L / 160L pr. Min

Dimension: L108 * W32 * H41 eller tilpasses

Nettovægt: 25-40 kg


Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Process

Packing and delivery

FAQ


Hot Tags: halvautomatisk højpræcisions vertikal påfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like