Halvautomatisk vandret pneumatisk påfyldningsmaskine

Halvautomatisk vandret pneumatisk påfyldningsmaskine

Den halvautomatiske vandrette pneumatiske påfyldningsmaskine er produktet af vores virksomheds avancerede påfyldningsmaskinteknologi, baseret på transformation og innovation, dens struktur er mere enkel og fornuftig, høj nøjagtighed og mere praktisk betjening. Maskinen har et fornuftigt design, modellen er lille, lodret struktur, sparer plads, let at betjene. Denne halvautomatiske vandrette pneumatiske påfyldningsmaskine er en serie halvautomatisk fyldningsudstyr, der er velegnet til farmaceutiske, daglige kemiske, fødevarer, pesticider og specielle industrier, er det ideelle viskositetsudstyr til væskeudfyldning.

Produktdetaljer

Horizontal Filling Machine

Princip for drift og ydeevne

1. arbejdsprincip: Halvautomatisk påfyldningsmaskine af stempeltypen. Et stempel drives gennem cylinderen for at udtrække og slå materialet. En kontrolventil bruges til at kontrollere strømningen af ​​materiale, og en magnetisk røromskifter bruges til at kontrollere cylindreslag for at justere påfyldningsvolumen.

Ydeevne: Den halvautomatiske stempeltype flydende fyldemaskine, der er produceret af vores virksomhed, er baseret på den serie af fyldemaskiner, der er produceret af vores virksomhed, og har introduceret avanceret påfyldningsmaskinteknologi fra udlandet og gennemført yderligere transformation og innovation, dens strukturen er mere enkel og fornuftig, høj nøjagtighed, mere praktisk betjening og er det ideelle valg til påfyldning af pasta i din virksomhed.

horizontal paste filling machine

Produktfordele

1 、 Tætninger er lavet af silikonegummi (modstandsdygtig over for slid, høj temperatur, syre og alkali, korrosion) og fluorgummi (modstandsdygtig over for slid, stærk syre og alkali, stærk korrosion).

7 、 Til flydende påfyldning af lotion, plejevæske, oral væske, hårplejevæske, håndrenser, hudplejevæske, desinfektionsmiddel, foundation, frostvæske, hårvask, øjenvask, ernæringsvæske, injektionsvæske, pesticid, medicin , rensning, shower gel, parfume, madolie, smøremiddel og speciel industri

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: halvautomatisk vandret pneumatisk påfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like