halvautomatisk fyldemaskine

halvautomatisk fyldemaskine

Det er hovedsageligt anvendes til vand, syre ost, frugtsaft, shower gel, gear olie, flydende kaffe, blæk, øjenskygge væske, te, shampoo, lim, mad, maling, vask håndvæske, fløde, mælk, flydende sæbe, smør, sirup, planteolie. Denne enhed vedtager pneumatiske komponenter til at erstatte elektrisk kontrol kredsløb, så det er ganske velegnet til brug i anmodningen om anti-eksplosion miljø. Der er forskellige modeller i henhold til den maksimale påfyldningsvolumen for kundens anmodning.

Produktdetaljer

Hele strukturen af semi automatisk fyldemaskine er rimelig og kompakt, smuk og omhyggelig, lavet af alle rustfrit stål, alle rør bruges sundhedskvalitet hurtig stik, fuldt ud opfylder, mad, medicin, kosmetikindustrien GMP krav. Det er velegnet til kvantitativ pakning af dårligt flydende materialer såsom pasta, tyktflydende krop og granulat sauce. For eksempel: fløde, puff, chokolade sandwich, marmelade, jordnøddesmør, honning, chili sauce, tomatsauce, salatdressing og andre materialer. Udbredt i fødevarer, kosmetik, kemiske, olie, krydderier og andre industrier.

Cosmetic-Liquid-Products-High-Precision-Filling-Machine-Semi-Automatically (1)

Produktbeskrivelse:

A. Alle vedtage trykluft som kontrol, så de er ganske velegnet til brug i anmodningen om anti-eksplosion miljø, har høj sikkerhed.

B. Intet fænomen med statisk elektricitet, udsivning af elektricitet og ingen grund til at tilslutte jordledningen

C. Alle vedtage pneumatiske kontrol udover hardware positionering, så de har høj fyldning præcision som præcision kan styres inden for 0,2%.

(Med den største mængde påfyldning som standarder)

Filling Machine Details

Fyldemaskine i detaljer:

-Hopper

-Påfyldning dyse

-Automatisk/manuel

-Rulle

-Nulstil

-Udløbsventil

-Indløbsventil

-Tryk rensning

-Fodplade


Tekniske specifikationer:

ModelYHGZJ-60YHGZJ-125YHGZJ-250YHGZJ-500
Fyldvolumen5-60 ml10-125 ml25-250 ml50-500 ml
Påfyldningshastighed4-30 b/min.4-30 b/min.4-30 b/min.4-30b/min.
Håbkr.kr.kr.kr.
Lufttryk4-6 kg/cm24-6 kg/cm25-8 kg/cm25-8 kg/cm2
Fyldningspræcision±1%±1%±1%±1%

Ansøgning om alle former for væske såsom vand, spiritus, frugtsaft, sojasovs, ris eddike og mælk.

Suitable Liquid

Firmaoplysninger:

Vores virksomhed har specialiseret sig i alle former for maskiner til kosmetiske, daglige brug råvare, fødevarer og apotek industrier, såsom Flydende Mixing Machine, Vakuum Emulgering Mixer, RO Vandbehandling og påfyldning Machine Series og så videre, som opfylder GMP standard. Den service, vi kan tilbyde, omfatter design, fremstilling, installation, vedligeholdelse og teknologi opgraderinger af maskiner og udstyr. Vi har ikke kun det professionelle teknologiske team, men har også omkring 20 års produktionserfaring i denne branche.


Company Information

showroom

Showroom 1

showroom2

Showroom 2

showroom3

Showroom 3

Produktionslinje:

production line

Levering af emballage:

packing delivery

Vi fik nogle certifikater såsom TUV Factory Inspection, CE for Vacuum Mixer, CE for Automatisk Packing Line, ISO19001, Mixer Patent of Design, Import og Eksport Højre Licens og CE af fyldemaskine.

Certificates

teamHot Tags: semi automatisk fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like