Semi automatisk vaselin fyldemaskine

Semi automatisk vaselin fyldemaskine

Halvautomatisk vaselin fyldemaskine udstyret med opvarmet tragt , og en blender er installeret i tragten. Det er velegnet til det materiale, der indeholder voks eller andet let-solidt materiale, såsom læbestift, læbebalsam.

Produktdetaljer

Halvautomatisk vaselin-fyldemaskine


Introduktion:

Den halvautomatiske vaselinefyldningsmaskine kaldte vi også varmekonserveringsmaskine. I henhold til produktets art: let at få størkning. Anmod om, at maskinen er udstyret med varme- og omrøringsfunktionen. Det er det mest egnede udstyr til voks, gel, fedt.

Maskinen er fremstillet af SUS 304 / SUS 316L, påfyldningsmaskinen er anti-rust, korrosionsbestandig.

Den halvautomatiske vaselin-fyldemaskine anvender stempelfyldningsmetode. Beholderen og cylinderen er begge termisk konserveret med elektrisk opvarmet cirkulationsvand. Beholderen er udstyret med et rammeblandingssystem. Maskinen er let at rengøre og betjene i overensstemmelse med GMP-standarden.

Semi Automatic Vaseline Filling Machine.jpg


Funktioner & fordel:

1. Den halvautomatiske vaselinefyldningsmaskine vedtager importeret parameter af høj kvalitet, stemplet og cylinderen er fremstillet af rustfrit stål og teflon. Opvarmet tragt, trevejsventil vedtager klemforbindelse, opsamling og rengøring let.

2. Den manuelle påfyldning og kontinuerlig påfyldning kan være hurtig til hinanden. Når den halvautomatiske vaselinefyldningsmaskine er i "automatisk" tilstand, kan maskinen opnå kontinuerlig påfyldning i henhold til den indstillede hastighed og påfyldningsområdet. Når maskinen er i "manuel" tilstand, udfylder operatøren materiale ved padlen.

3. Anti-dryppfyldningssystemet i halvautomatisk vaselinefyldningsmaskine bevæger cylinderen op og ned under påfyldning for at drive skottet. Når cylinderen er nede, er hovedet nede, ventilen åbnes, og påfyldningen af materialet begynder. Når cylinderen er oppe, er hovedet opad. På dette tidspunkt lukkes ventilen, påfyldningen stoppes.


Konfiguration:

Vare

Specifikation

Påfyldningsområde

20-150ml

Beholdersortiment

30L

Kapacitet

4-30B / min

Effektiv temperatur

<60>

Kørsel pres

0,2-0,45

Omrørsystem

120/33

Dimension

550 * 400 * 1900


Ansøgning:

Den halvautomatiske vaselinefyldningsmaskine anvendes bredt til fødevarer, kemiske og kosmetiske industrier.

Mad: Smør, flydende ost, frugtsyltetøj, chokolade

Kemisk: maling, blæk, lim,

Kosmetisk og daglig brug: læbestift, salve, tandpasta.

Semi Automatic Vaseline Filling Machine.jpg


Emballering og levering

Alle vores maskiner har tredobbelt beskyttelse: Indpakningsfilm, antikollisionsbomuld og PLY-træetui. For at undgå vandet og for at reducere kollisionerne.

Normalt maskinen, vi leverer til søs, men vi accepterer også lufttransport og landtransport.

Semi Automatic Vaseline Filling Machine


Firmaprofil

GAOYOU YUHANG KEMISK MASKINFABRIK er beliggende i Jiangsu-provinsen i Kina, vores fabrik er specialiseret i design, fremstilling, installation, idriftsættelse, vedligeholdelse og teknisk opgradering af daglig kemisk intelligent udstyr, biofarmaceutisk og fint kemisk intelligent udstyr. Dets produkter er vidt brugt i kosmetikproduktion, daglige fine kemikalier, farmaceutiske produkter og fødevarer. Dens ydeevne og forskellige tekniske indikatorer har opfyldt eller overskredet de nationale standarder og bruges af tusinder af kendte indenlandske og udenlandske virksomheder.

Semi Automatic Vaseline Filling Machine

Vores kunder

Vi har klienter over hele verden fra USA, Korea, Indien, Europa, Japan, Rusland, Brasilien, Indonesien, Malaysia, Vietnam, og håber du ville være den næste!

Semi Automatic Vaseline Filling Machine

Hot Tags: halvautomatisk vaselin påfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like