Lille juice flydende sæbe fyldemaskine

Lille juice flydende sæbe fyldemaskine

Small Juice Liquid Soap Filling Machine er fuldt pneumatisk drevet, er nem at betjene, nem at rengøre, er en varm salgsfyldmaskine model med konkurrencedygtig pris.

Produktdetaljer


Beskrivelse:

Den vandrette pneumatiske fyldemaskine skal normalt styre fremføringsbeløbet hver gang i brugsprocessen, så den er velegnet til forskellige beholdere, der skal fyldes.

Den traditionelle vandrette pneumatiske påfyldningsenhedsstruktur er imidlertid mere kompleks, og det er ubelejligt at justere tilspændingshastigheden, eller afvigelsen opstår ofte på grund af regulerende mekanismens funktion efter justering. Derfor har vi brug for en form for foderjusteringsmekanisme, der anvendes på horisontal pneumatiske fyldemaskine


     small liquid filling machine

Tekniske gennemførelseselementer:

Formålet med brugsmodellen er at give en indføringsanrettelsesmekanisme, der anvendes på en vandret pneumatisk fyldemaskine, som ikke kun er kompakt i struktur, men også praktisk til justering af mængden af materiale, der suges.


Den tekniske ordning for brugsmodellen er som følger:

En indføringsmængdejusteringsmekanisme, der anvendes på en vandret pneumatiske fyldemaskine, omfatter en maskinbase, en vandret cylinder og en vandret sugecylinder på forsiden af den vandrette cylinder er anbragt på oversiden af maskinbasen, og enden af den vandrette cylinders teleskopstang er forsynet med en forbindelsesblok forbundet med enden af sugestempleren på den vandrette sugecylinder til at drive driften af den vandrette sugeevne, der er forbundet med enden af sugestempleren for den vandrette sugecylinder til at drive driften af den vandrette sugeevne cylinder En første styrestang i oversiden og en anden styrestang i den nederste side er anbragt mellem sugestempel og sugestempel. Den ene ende af den første styrestang og den anden styrestang er henholdsvis fastgjort til motorbasen gennem monteringssædet, og den anden ende af den første styrestang og den anden styrestang er fastgjort med den faste plade, der er anbragt på den anden side af rammens øverste del, og er placeret ved den første styrestang og den anden styrestang En skruestang med den ene ende, der er forbundet med rammen monteringsbunden og den anden ende, der om rotationsvis er forbundet med den faste plade, er anbragt mellem styrestængerne. Den anden ende af skruestængerne trænger gennem den faste plade og er forsynet med en drivende del. Skruestangen er skrue forbundet med den første styrestang og den anden styrestang og bruges til at styre forbindelsesblokkens rejse.


Oplysninger om flydende sæbe fyldemaskine

horizontal filling machine

horizontal filling machine1


Elementer

YH 60

YH 120

YH 250

YH 500

YH 1000

Fyldområde

5-60 ml

10-120 ml

25-250 ml

50-500 ml

100-1000 ml

Lufttrykområde

4-6 kg/cm2

4-6 kg/cm2

4-6 kg/cm2

5-8 kg/cm2

5-8 kg/cm2

Fyldningspræcision

1%

1%

1%

1%

1%Hvorfor vælge vores produkt:

1. Vores fyldemaskine er fuldt pneumatisk drevet, er nem at betjene, nem at rengøre, er en varm salgsfyldmaskine model med konkurrencedygtig pris.1.  Semi automatisk lodret fyldemaskine er velegnet til forskellige former for væske, som fløde, marmelade, honning, olie, shampoo, lotion, juice og etc.

2. Vores semi automatisk fyldemaskine er CE-certificeret, opfylder GMP standard.

3. Denne semi automatiske fyldemaskine kan justeres vil være egnet til forskellige typer flasker, forskellige højde og former. Betyder, at du kan købe kun 1 maskine til at gøre fyldearbejdet til alle dine flasker.

4. Maskinens påfyldningsområde kan justeres, kan opfylde dine forskellige krav til påfyldning af volumen.

5. Arkivering dyser er anti-drop design, maskine med en høj fyldning nøjagtighed.


Anvendelse af væskefyldningsmaskine:


application


Hot Tags: lille saft flydende sæbe fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like