Lodret påfyldningsmaskine til kosmetikproduktion

Lodret påfyldningsmaskine til kosmetikproduktion

Den lodrette påfyldningsmaskine til kosmetikproduktion styres fuldstændigt af trykluft uden strømforsyning, især brugt i eksplosionssikkert miljø, høj sikkerhed; Maskinen vedtager pneumatisk kontrol og mekanisk positionering, så den har egenskaberne ved høj fyldningsnøjagtighed, let betjening, lav svigtfrekvens osv. Lodret stempelpåfyldningsmaskine anvendes til påfyldning af relativt viskøse materialer, såsom sovsuppe, sauce, gelatine , olie, shampoo, shower gel og andre materialer, der er egnede til fødevarer, kosmetik, farmaceutiske og kemiske, drikkevarer og andre industrier. Materialekontaktdele er lavet af rustfrit stål, rent og hygiejnisk, let at adskille og vaske, nøjagtig måling, enkel betjening, brugt meget i små virksomheder og individuelle brugere.

Produktdetaljer

vertical filling machine

Produkt beskrivelse

Indsæt \ mucilage \ flydende fikserings- og påfyldningsmaskine til påføring af sovsuppe, sauce, gelatine, olie og fedtpasta og andre materialer, der er egnede til fødevarer, kosmetik, farmaceutisk og kemisk, drikkevarer og andre industrier. Materialekontaktdele er lavet af rustfrit stål, rent og hygiejnisk, let at adskille og vaske, nøjagtig måling, enkel betjening, brugt meget i små virksomheder og individuelle brugere.

Alle dele af denne maskine, der er i kontakt med materialet, er lavet af rustfrit stål med broderitæt, korrosionsbestandig ydelse. Såsom tandpasta, salve, balsam, juice, syltetøj, skopolit, maling, blæk, drikke, pasta, snefnug, kold fløde, hårcreme, smør, motorolie, vin, pesticid, PS-plade rengøringspasta og andre materialer.

products

produktegenskaber

1 、 Hele maskinen er lavet af rustfrit stål i kontakt med materialet.

2 、 Påfyldningsmængden kan justeres inden for det specificerede interval.

3. Lille målefejl.

4 、 Brug af motorbetjening kan bruges i forskellige miljøer.

5 、 Let at betjene, pålidelig, kan samarbejde med samlebåndet eller uafhængig betjening.Company Information

cooperative customer

production process

Product case

production line

packing and shipping

FAQ

Hot Tags: lodret påfyldningsmaskine til kosmetikproduktion, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like