flødepåfyldningsmaskine til fløde og salve

flødepåfyldningsmaskine til fløde og salve

Cream Hand sanitizer Filling Machine er designet specielt af Yuhang firma for at være egnet til forskellige viskositetsvæsker, creme og pasta materiale i alle slags industrier såsom shampoo, flydende sæbe, rengøringsmiddel, olie, tandpasta, gel, BB creme, hudpleje, foundation fløde, sojasovs, vin og vand osv. Dens design har til formål at imødekomme forskellig efterspørgsel fra kunden forårsaget af arbejdskraftinvesteringer, omkostninger, driftsmetode og produktkrav osv.

Produktdetaljer

Vertical

Denne påfyldningsmaskine er designet specielt af Yuhang-firmaet for at være egnet til forskellige viskositetsvæsker, creme og pasta materiale i alle slags industrier såsom shampoo, flydende sæbe, vaskemiddel, olie, tandpasta, gel, BB creme, hudpleje, foundation creme, soja sauce, vin og vand osv.


Brugsmodellen vedrører en pneumatisk trykpåfyldningsmaskine, der omfatter en påfyldningsmaskinkropp, en tragt osv. Maskinen er udstyret med en trykføler, en trykaflastningsventil og en hurtigstik. Hurtigstikket er forbundet med et gasrør, og den indvendige overflade af tragten er forsynet med en styrespor. En presseplade er anbragt i tragten. Et styrehoved og en tætningsring er anbragt på pressepladen, og styrehovedet løber gennem tætningsringen. Føringshovedet indsættes i styresporet.


Pressepladen, tragten og det øvre dæksel danner et luftkammer, og påfyldningsmaskinkroppen og trykføleren er elektrisk forbundet med PLC.


3 2


Mode

YH

Lufttryk

> 0,7 MPa

Tryk på reduktionsventil

0,55-0,65MPa

Luftforbrug

0,3 m³ / min

Kapacitet

20-40 b / min

Fyldningsområde

50-500 ml (valgfri)

Præcision

±1%

Materiale

SS 304L / SS316L


Valgfrit tilbehør

en. Påfyldningshoved med nåletype: egnet til påfyldning af små kaliberflasker og røremballageprodukter. Diameteren og længden af ​​nåledelen kan tilpasses i henhold til beholderens specifikke størrelse.

b. Rotations- / kugleventilstyringssystem: velegnet til materialer med forskellige viskositeter og partikler og kan løse forskellige trykproblemer forårsaget af højposition og højtryksforsyning.

c. Beholder: Det anbefales at konfigurere ved påfyldning af produkter med højere viskositet for at opnå bedre fyldningseffekt.Rengøring og vedligeholdelse

Inden rengøring af stempelpåfyldningsmaskinen skal de resterende produkter i maskinen rengøres, og tanken skal derefter fyldes med mild rengøringsvæske. Vi anbefaler at bruge varmt vand, sæbevand, alkohol eller andre rengøringsvæsker, hvis det er nødvendigt. Sørg for, at O-ringen er installeret korrekt under rengøringen. Tænd for maskinen, og lad maskinen cykle gennem påfyldningen, indtil rengøringen er afsluttet. Rengør alle dele, der er i kontakt med materialet.


Hot Tags: fløde- og salveflaskepåfyldningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like