Lodret halvautomatisk pastafyldningsmaskine

Lodret halvautomatisk pastafyldningsmaskine

Den lodrette fyldemaskine er designet specielt af Yuhang selskab for at passe til forskellige viskositet væske, fløde og pasta materiale i alle former industrier såsom shampoo, flydende sæbe, vaskemiddel, olie, tandpasta, gel, BB creme, hudpleje, fundament fløde, sojasovs, vin og vand osv. Dens design har til formål at imødekomme forskellige efterspørgsel fra kunden forårsaget af arbejdskraft investeringer, omkostninger, driftsmetode og produktkrav osv.

Produktdetaljer


filling machine

Produktbeskrivelse

 

vertical filling machine

 

 

Karakteristika og fordele:

Denne maskine vedtager importerede maskindele / stempel og cylinder, som er lavet af rustfrit stål og polytetrafluroethylene, Fremragende kvalificerede importerede komponenter og perfekt mekanisk design sikre sin førende position blandt indenlandske lignende maskiner.

Det nye lodrette design, let og nemt.

Skift funktion mellem manuel og automatisk; Når maskinen er i automatisk stand, maskinfylder kontinuerligt automatisk med indstillet hastighed, når maskinen er under manuel stand, operatør skridt på fodpladen til at realisere påfyldning. Hvis du træder på footboard hele tiden, vil det skifte til automatisk kontinuerlig fyldning stilstand. Cylinder og der-vejs del vedtage manchettilslutning, som er let at fjerne. Det behøver ikke nogen specialværktøj, så det er nemt at rengøre.

Anti-utætte påfyldningssystem: under påfyldning, cylinder bevæger sig op og ned og drev ende ring, Når cylinderen er nedad, endering er nedad, så vale er åben og begynde at fylde materiale;når cylinderen er opad, endering er opad, så ventilen er tæt og stop for at fylde materiale og undgå utætte og wire tegning.


 Oplysninger om virksomheden

Company Information

JiangsuGaoyou Aerospace Chemical Machinery Factory, som er etableret i 2000med en registreret kapitalRMB3.5 000.000,dækker et areal på 9500 kvadratmeter, årlig output værdi på 85 millioner, 150 professionelle og tekniske personale, 17 elektroniske automatisering maskiner ledende ingeniører. production process

Product caseproduction line 

 

Pakning og forsendelse


packing and shipping

 

 

 

Faq


FAQ

 

 

 

 


Hot Tags: lodret semi-automatisk pasta fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like