Voks hånd desinfektionsmiddel blanding påfyldningsmaskine

Voks hånd desinfektionsmiddel blanding påfyldningsmaskine

Blanding Filling Machine er mest almindeligt anvendelig til farmakinautiske, daglige kemikalier, fødevarer, kosmetik, pesticider og andre industrial.coconut olie fyldemaskine brug til påfyldning af flydende og pasta materiale, såsom mineralvand, madolier, juice, vaskemiddel, sauce, salat, smør & margarine, ketchup, marmelade, proppe, honning, shampoo osv. Det gælder for forskellige pakning såsom flaske, krukke, kan, kop, taske, tønder osv.

Produktdetaljer


Når fyldemaskinen fungerer, har den brug for en bestemt temperatur, især i den kolde vinter. Når voks pasta materiale anvendes, er det let at dukke op fænomenet køling og kondens, som vil gøre udstyret ude af stand til at fylde. Derfor er opvarmning nødvendig for at lette påfyldningen.

Så hvordan fylder wax filling machine det voksagtige pastamateriale ved en konstant temperatur:


Tragten og cylinderen over fyldemaskinen er alle isoleret ved elektrisk opvarmning af vandcirkulation. Tragten er udstyret med et rammetypeblandingssystem, som gør det lettere for os at arbejde, når vi rengøring og opfylder GMP-standarderne. Der er også en højteknologisk teknologi, der skal nævnes, det vil sige, det bruger kunstig intelligens digital display temperaturregulator, som har fordelene ved høj præcision, praktisk drift, sikkerhed, enkel og klar;

mixing fillingFilling machine with mixer heater

Desuden bruger fyldemaskinen også importeret relæ, levetiden er ca. 100 gange længere end det almindelige elektriske stødrelæ, og for temperaturstyringen er relativt hurtig og stabil, den har også avanceret bruger selvjusteringsfunktion, hvor der på kontrolpanelet med konstant temperatur over den spiselige oliefyldning er to grupper på fire LED-numre for at vise brugerens indstillede temperaturværdi (SV) og den faktiske værdi Disktemperaturværdi (PV) , og kan også være i henhold til deres egne faktiske behov for at korrigere nøjagtigheden af tanken temperatur, så du kan sikre kvaliteten af påfyldning og rengøring, for dig at spare ressourcer på den forudsætning af din virksomhed for at vinde et godt ry.

        

1) Denne maskine er fodbetjent, med blanding og varmefunktion.

2) Alle dele af tragt og påfyldningshoved er nemme at rengøre, og det kan skilles ad.

3) maskinen kan fyldes med fløde / væske / honning / gel / emulsion / hånd desinfektionsmiddel.

4) YH manuel fyldemaskine er specielt designet til små og mellemstore virksomheder, laboratorier, hospitaler eller

skønhed virksomheder, og udbredt i alle samfundslag. Den er velegnet til væske med høj viskositet såsom wienerbrød, fløde og fedt.

Tragten er lavet af rustfrit stål importeret fra Japan og Belgien.


Teknisk specifikation:

Elementer

YHGZ-60

YHGZ-120

YHGZ-250

YHGZ-500

YHGZ-1000

YHGZ-2500

Fyldområde

5-60 ml

10-120 ml

25-250 ml

50-500 ml

100-1000 ml

250-2500 ml

Lufttrykområde

4-6 kg/cm2

4-6 kg/cm2

4-6 kg/cm2

5-8 kg/cm2

5-8 kg/cm2

5-8 kg/cm2

Påfyldningshastighed

0-50 B/min.

0-50 B/min.

0-50 B/min.

0-50 B/min.

0-50 B/min.

0-30 B/min.

Fyldningspræcision

1%

1%

1%

1%

1%

1%

     

                                

Brede applikationer


Ideel til høj viskositet, hårvoks, pasta, tyk soda granulat, hånd desinfektionsmiddel, saucer, jordnøddesmør, ketchup, bønnepasta, chili sauce,

sala dressing og varm sauce kan alle fyldes.


application

         

 

  


Hot Tags: voks hånd desinfektionsmiddel blanding fyldemaskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like