Flydende vaskemiddel til blanding af homogeniseringsmaskine

Flydende vaskemiddel til blanding af homogeniseringsmaskine

Flydende blandemaskine er designet af Yuhang Machinery kombination af intern og ekstern avanceret maskinteknologi. Det opnår effektivt krav til kosmetisk, daglig brug af råvarer, foondapotekindustrier, der producerer forskellige sorter med høj viskositetsmateriale, såsom gel, flydende sæbe, vaskemiddel, shampoo og flydende håndvask osv. Det kan også tilføjes forbehandlingsbeholder og køletank, der i høj grad bidrage til at forbedre produktionseffektiviteten og energibesparelsen.

Produktdetaljer

Håndvaskemiddel, der blander homogeniseringsmaskine

H57be6ff16e7c4bd492c080fa005c28a6O

TUGAO

Mixing Tank in detail

Mixing Blender in detail

Produkt beskrivelse:


1. Flydende blandemaskine er designet af Yuhang Machinery kombination af intern og ekstern avanceret maskinteknologi. Det opnår effektivt krav til kosmetisk, daglig brug af råvarer, foondapotekindustrier, der producerer forskellige sorter med høj viskositetsmateriale, såsom gel, flydende sæbe, vaskemiddel, shampoo og flydende håndvask osv.

Det kan også tilføjes forbehandlingstank og køletank, der i høj grad hjælper med at forbedre produktionseffektiviteten og energibesparelsen.

2. Forskellige former for blandeblade er egnede til fremstilling af forskellige typer produkter.


3. Lavet af importeret SUS304 eller SUS306L rustfrit stål. Både tanken og røret er spejlpoleret.


4. Det elektriske kontrolskab i rustfrit stål kan fuldstændigt overvåge udstyrets drift og vise data såsom temperatur og blandingshastighed.


Teknisk parameter:

H9774b6e253d544e3a192a5904eb203815

Virksomhedsoplysninger:

gongsi

line

case

QQ截图20200601162327

customer

faq


Hot Tags: Flydende håndvaskemiddelblandende homogeniseringsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like