Høj hastighed blanding flydende homogenisator maskine

Høj hastighed blanding flydende homogenisator maskine

Denne flydende blanding maskine er specialiseret til flydende blanding (såsom tomatsauce osv.), kan det også bruges til at blande forskellige slags væske, og flydende med fast stof i andre industrier. Denne mixer er kendetegnet ved blanding, dispergering, homogenisering, opvarmning, og det er en ideel maskine til flydende blanding.

Produktdetaljer

Høj hastighed blanding flydende homogenisator maskine

液洗锅

TUGAO

Produktbeskrivelse:

1. Den flydende vaskegrække er primært velegnet til at blande og omrøring forskellige materialer, blande og opløse slim, osv. Denne maskine er primært velegnet til flydende rengøringsmidler (opvaskemaskine, shampoo, shower gel, anti-skæl shampoo, flydende sæbe, bilvask, vaskemiddel, hårbalring, osv.) produktkonfiguration.

Jacketed elektrisk opvarmning varmt vand cirkulation varmeoverførsel, har de særlige kendetegn ved store varmeområde, høj termisk effektivitet, ensartet opvarmning, kort kogetid af flydende materiale, og nem kontrol af varmetemperaturen. Det omrøres langsomt af knivene i tanken, og den højforskydning homogeniserende emulgator i bunden af tanken er højhastighedsskærning og dispergering, således at materialerne er fuldt blandet og blandet for at opfylde kravene i kundens produktionsproces. Det har en god homogen emulgeringseffekt ( Emulgeringsfinheden når 1um) og andre fordele, hvilket i høj grad forkorter produktionscyklussen og sparer energiforbruget. Der er en udledning port på bunden, og en rustfrit stål quick-install sommerfugl ventil er installeret. Efter at have blandet jævnt, drej ventilhåndtaget 90° for at aflade materialet, og luk det, når udledningen er afsluttet. Det integrerer opvarmning, omrøring, emulgering, temperaturkontrol, afladning, driftsplatform, elektrisk styring osv.

Det er et ideelt udstyr til produktion og forarbejdning af kemiske, daglige kemiske, fødevarer og farmaceutiske industrier.

Liquid Soap Making Machine Mixing Tank Mixing Vessel

Tekniske specifikationer:

Liquid Mixing Parameter

Firmaoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery

FAQ

Hot Tags: høj hastighed blanding flydende homogenisator maskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like