Hydraulisk flydende homogeniseringsblander

Hydraulisk flydende homogeniseringsblander er et kemisk blandingsudstyr. Homogeniseringshovedet køres ved hydraulikken, kan løftes og ned nemt. Det er egnet til at håndtere viskositetsproduktet, såsom oliemaling.

Produktdetaljer

Hydraulisk flydende homogeniseringsblander

Introduktion af Hydraulisk væskehomogeniseringsblander:

Hydraulisk flydende homogeniseringsblander er at fordele en fase eller mere til en anden kontinuerlig fase i en meget effektiv. Det er det ideelle udstyr til fremstilling af emulsionen med lav viskositet. Homogeniseringen og dispergeringen kan opfylde de fleste formulas anmodning. , Den hydrauliske løftetype gør det muligt for maskinen at behandle materielmateriale. Det højskærende homogeniserende hoved gør materialet udsøgt. Hurtigskæring af materiale i et snævert mellemrum mellem stator og rotor, centrifugal ekstrudering og omgruppering. Under fælles virkning af den modne proces og passende mængde af additivet, gør det uopløselige råmateriale dispergerende og homogeniserende ens. Efter høj frekvens og Cykling homogenisering producerer i sidste ende delikate, stabile og højkvalitets færdige produkter.

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer1_ 副本 .jpgHydraulisk flydende homogeniserende mixer2_ 副本 .jpg


Egenskaber og fordele:

1. Har stor disponibel mængde og er egnet til on-line industrialiseret kontinuerlig produktion. Eliminere kvalitetsforskelle blandt produktionsbatcherne.

2. Smal partikelstørrelsesfordelingsområde og høj ensartethed.
3. Blandemaskinen er tidsbesparende, høj effektivitet og energibesparelse. Lav støj og stabil drift.
4. Den materielle sugeventilator af homogenisatoren kan direkte suge nogle af råmaterialerne i rotoren og statoren til skæring og derefter få dem til at strømme uden for pumpehuset.
5. Gør 100% af materialerne forskudt og dispergeret uden uopløste materialer.
6. Nem i drift og praktisk ved vedligeholdelse.
7. Den automatiske styring kan realiseres.


Konfiguration:

Model

YHL-7.5

Strøm

7,5 kW

Hastighed

3000 R / M

Løftehøjde

2800mm (maksimum)

Løftestype

Hydraulisk løft

 

Ansøgning:

Hydraulisk flydende homogeniseringsblander anvendes bredt i kosmetiske belægninger, farvestoffer, blæk, papir, klæbestoffer, lægemidler, kemikalier. Til blanding af emulgering og dispergering af to eller flere slags flydende, faststof og pulver.

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer3.jpg


Emballage og levering:

Al vores maskine har tredobbelt beskyttelse: Indpakningsfilm, anti-kollisions bomuld og PLY træhus. For at undgå vandet og reducere kollisionerne.

Normalt vil maskinen levere til søs, men vi accepterer også lufttransport og landtransport.

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer4.jpg

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer5.jpg


FAQ:

Spørgsmål: Er dine ingeniører i stand til at tjene i oversea?

A: Ja, vi har stor erfaring med at installere maskinen i oversea

Q: Hvad er dit materiale af dit produkt?

A: Antag med fuld rustfrit stål 304 og 316L

Sp: Hvordan gør din fabrik med hensyn til kvalitetskontrol?

A: Vores firma har altid lagt stor vægt på kvalitetskontrol fra begyndelsen til slutningen, da kvaliteten er vores rod, service er vores princip!

Sp: Hvad kan du gøre for os, hvis maskinen bryder ned, mens vi bruger den?

A: Vi har allerede tilstrækkelig erfaring på denne industri, vores teknologi er meget moden. Normalt skal reservedele ændres med noget arbejdsproces problem eller overbrug. Når du bestiller fra os, vil vi tilbyde den detaljerede manuelle drift og de videoer, der viser dig, hvordan man undgår noget arbejdsproces problem eller overbrug og hvordan man skift reservedele, er meget nem at betjene.

Og inden maskinen udsender, skal hver maskine videregive alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Vi foretrækker, at vores kunder kommer til at teste vores maskiner sammen, vi vil arrangere vores ingeniør til at træne dig, vi vil vise, hvordan man undgår og løser nogle mulige små problemer med at hoppe med forkert drift. Hvis disse problemer opstår, mens du bruger det, kan du selv løse, hvilket ikke forsinker din produktionstid.

Når nogle techs ikke kunne løse af dig selv, ville oversea ingeniør sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.


Udstilling i 2018:

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer6.jpg

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer7.jpg

Hydraulisk flydende homogeniserende mixer8 (001) .jpg
Hot Tags: hydraulisk væske homogeniserende mixer, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like