Industriel flydende mixer

Industriel flydende mixer

Industrial Liquid Mixer er velegnet til blanding og omrøring af forskellige materialer, såsom fremstilling af shampoo, kropsvask, vaskeopvaskemiddel, vaskemiddel, håndrenser og andre viskøse væsker til blanding med hinanden, opløsning og jævn blanding af omrøringen osv. integrering af opvarmning, omrøring, homogenisering, temperaturregulering, køling og andre funktioner i en, er det ideelle udstyr til den daglige kemiske industri.

Produktdetaljer

Industriel flydende mixer

liquid mixer machine

produktegenskaber

Industrial Liquid Mixer betyder omrøring, blanding, blanding, homogenisering osv.

Blandetanke i rustfrit stål kan designes og konfigureres som standard i henhold til kravene i produktionsprocessen tdet nye system vil være mere effektivt og mere humant. Omrørtanken kan bruges til at kontrollere tilførsel og afladning under omrøringsprocessen 0010010 nbsp;kontrol, agitationskontrol og andre manuelle automatiske kontroller osv.

Industrial Liquid Mixer kan også kaldes vandig fasetank, der er vidt brugt i overtræk, farmaceutiske stoffer, byggematerialer og 0010010 nbsp;Kemisk, pigment, harpiks, fødevarer, videnskabelig forskning og andre industrier. Udstyret kan bruges i henhold til tprocessen med husholdningsprodukter kræver brug af kulstofstål, rustfrit stål og andre materialer samt hspise- og køleenheder er installeret for at imødekomme forskellige proces- og produktionsbehov.

Udstyret har formen af ​​jakker elektrisk opvarmning, spoleopvarmning, strukturen af ​​det fornuftige design, industriel advanced, holdbar, let at betjene, let at bruge osv.

Det er et ideelt kemisk udstyr med lave investeringer, hurtig produktion og højt udbytte.


Firmaprofil

Company Information

cooperative customer

production line

Product case

production process

FAQ

packing and shipping


Hot Tags: industriel flydende mixer, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like