Væskevaskemiddelmaskine

Væskevaskemiddelmaskine

Væske vaskemiddel mixer Machine Produkt Introduktion Vores virksomhed, der kombinerede oversøiske overlegne emulgator erfaring med indenlandske kosmetiske virksomhed feedback. Denne maskine er specialiseret til væskeblanding (såsom vaskemiddel, shampoo, vaskemiddel osv.), Det kan også bruges til at blande ...

Produktdetaljer

Væskevaskemiddelmaskine

Produktindledning

Vores virksomhed, der kombinerede oversøiske overlegne emulgator erfaring med indenlandske kosmetiske virksomhed feedback. Denne maskine er specialiseret til væskeblanding (såsom vaskemiddel, shampoo, vaskemiddel osv.), Det kan også bruges til at blande forskellige slags væske og væske med faste stoffer i andre industrier. Denne blander er udstyret med blanding, dispergering, homogenisering, opvarmning.

image001.jpg

Parameter af Vaskemiddel vaskemaskine

Model

YHJZ-500

YHJZ-800

YHJZ-1000

YHJZ-2000

Volume of Mixer

500 l

800 L

1000L

2000 L

Temperaturen på blanderen

≤100 ℃

≤100 ℃

≤100 ℃

≤100 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

normale tryk

normale tryk

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50-60Hz

380V ± 10% -15%

50-60Hz

380V ± 10% -15%

50-60Hz

380V ± 10% -15%

50-60Hz

380V ± 10% -15%


Feature & Advantage of Liquid Detergent Mixer Machine

1. Forskellige former for blandeblade er egnede til produktion af forskellige typer produkter som single-direction eller double-direction skrap blanding. Frekvensomregningshastighed justeres for at tilfredsstille produkt med forskellige teknologiske krav

2. Opvarmning eller køling kan vælges af dig krav. Varmepotte og kølepotte bruger uafhængigt for at øge effektiviteten og spare energi (valgfrit). Og opvarmningsvejen har dampvarme og elvarme.

3. Lavet af importeret SUS304 eller SUS306L rustfrit stål. Tankens krop og rør udføres spejlpolering

4. Det elektriske styreskab kan helt overvåge driften af udstyr og vise data som temperatur og blandingshastighed osv.


Anvendt scene

Denne maskine vedtager importeret rustfrit stål, videnskabeligt homogeniseringssystem, rimelig scraper blanding for at sikre ensartet homogenisering og gøre produktet mere glat, jævnt og lyst. Tanken med Vaskemiddelmaskeringsmaskine er hovedsagelig egnet til fremstilling af flydende vaskemidler, såsom cleanser essence, shampoo og brusekrem osv.

Den har mange funktioner som integrering af blanding, spredning, opvarmning og køling mv. Denne maskine er en ideel enhed til væskepræparation i forskellige fabrikker.

image002.jpgimage004.jpg

Emballage

Mayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg


Vores firma

Guangzhou Aerospace Automation & Technology Machinery Co, Ltd rodfæstet på fabrikken, Jiangsu Gaoyou Aerospace Chemical Machinery Plat, som blev grundlagt i 2000 med en registreret kapital RMB 3.800.000, dækningsområdet 13000 m² og omsætningen på RMB 85 millioner.

Vi leverer komplette maskiner og produktionslinjer til kosmetik, dagligvarer, medicin og fødevareindustrien, som alle opfylder GMP-standarden. Og den service, vi tilbød omfatter design, fremstilling, installation, vedligeholdelse og teknologiopgradering af maskiner og udstyr.

Vi har næsten 150 teknikere og 17 elektriske automatiske maskiner senior ingeniører. Og vi har installeret vores maskine i mange lande som Japan, Australien, Mexico osv. Så vi har stor erfaring i oversea forretning. Vi håber også, at vi en dag kan opbygge et godt forretningsforbindelse med dig.

Liquid Detergent Mixer Machine6.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1. Er du fabrik? Hvor mange arbejdere har du?

Ja, vi er fabrikker. Vores fabrik er beliggende i Jiangsu-provinsen. Næsten 150 teknikere og 17 elektriske automatiske maskiner senior ingeniører arbejder i vores fabrik med 17 års historie. Vi har kontorer og showrooms i Guangzhou.

2. Hvilke eftersalgsserviceydelser fra AEROSPACE MACHINERY har?

Garanti: Vi tilbyder et års garanti for vores maskiner og ingeniør er tilgængelig i udlandet.

Installation: Vores ingeniører vil blive sendt i henhold til dit projekt. Men kunden betaler de økonomiske flybilletter rundtur og arrangerer indkvartering for dem.

Vedligeholdelse: Billedet eller videoen til at løse problemet skal gives, så sender vi dig undervisningsvideo, hvis der er et stort problem for maskinen, vil vores ingeniører blive sendt.

3. Hvordan kan du kontrollere kvalitet og levering?

Alle vores maskiner skal testes før emballering, og træemballagen er stærk og sikker nok til lang levering.

4. Hvad er betalingsbetingelserne?

L / C, T / T, 40% depositum og 60% balance før levering.

5. Hvorfor er dine maskiner ens med andre leverandører?

Vi er producent og har været i denne industri i næsten 17 år. Vi designer maskiner af os selv med avanceret teknologi og importerer materialer af høj kvalitet. For bedre at forstå kvalitetsforskellen mellem os og andre leverandører, byder vi os som regel velkommen til at teste vores fabrik før bestilling. Vi AEROSPACE MACHINERY holdt servicekonceptet "Kvalitet er roden, Service er princippet".


Hot Tags: flydende vaskemiddel mixer maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like