Skønhedskrem øvre homogeniseringsmaskine

Skønhedskrem øvre homogeniseringsmaskine

Dette udstyr er et sæt vakuumafluftning, blanding, homogenisering, opvarmning, elektrisk kontrol og andre funktioner i en, udstyret er sammensat af den vakuumhomogeniserende emulgeringsgryde, vakuumsystem, et løftesystem. Det er også i overensstemmelse med kravene i produktionsprocessen, der understøtter olie og vandpotte.

Produktdetaljer

Skønhedskrem øvre homogeniseringsmaskine
Beskrivelse:

1. De vakuumemulgatorer, der er produceret af vores firma, inkluderer mange sorter. Homogeniseringssystemerne inkluderer detaljeret homogenisator, bundhomogenisator, intern og ekstern cirkulerende homogenisering. Blandesystemerne inkluderer blanding af en enkelt vej, dobbeltvejsblanding og spiralformet båndblanding. Løftesystemerne inkluderer encylindret løft og dobbeltcylindret løft. Forskellige produkter af høj kvalitet kan tilpasses efter kundens behov.

2. Triple-blandingen vedtager den importerede frekvensomformer til hastighedsjustering, hvilket kan imødekomme forskellige teknologiske krav.

3. Den homogeniserende struktur, der er lavet gennem tysk teknologi, vedtager den importerede dobbeltender mekaniske tætningseffekt. Den maksimale emulgerende rotationshastighed kan nå 3, 500 o / min, og den højeste forskydningsfinhed kan nå 0,2-5um.

4. Vakuumafskumningen kan få materialerne til at opfylde kravet om at være aseptiske. Det sugede vakuummateriale anvendes, og især for pulvermaterialerne kan vakuumsugning undgå støv.

5. Det emulgerende potcovercan vedtage løftesystem, let at rengøre, og rengøringseffekten er mere åbenlyst, den emulgerende gryde kan anvende hældningsafladning.

6. Gryderet svejses af importeret trelags rustfri stålplade. Tanklegemet og rørene anvender spejlpolering, der fuldt ud overholder GMP-kravene.

7. I henhold til teknologiske krav kan tanklegemet opvarme eller afkøle materialerne. Opvarmningstilstande inkluderer hovedsageligt dampopvarmning eller elektrisk opvarmning.

8. For at sikre, at styringen af ​​hele maskinen er mere stabil, vedtager de elektriske apparater importerede konfigurationer for fuldt ud at opfylde de internationale standarder.Retning for brug:

Den vakuumemulgerende blandemaskine anvendes i vid udstrækning på de kosmetiske, kemiske, fødevare-, apotekindustrier. Sammen med avanceret teknologi Maskinen kan håndtere materialet til lige og glat. Det er det ideelle udstyr til den fine kemiske fabrik.


Model

YHRHJ-50

YHRHJ -100

YHRHJ -200

YHYXG -500

Volumen af ​​mixer

50L

100L

200L

500L

Indvendigt materiale
(Japan)

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

Udvendigt materiale
(Shanghai Baogang)

SUS 304

SUS 304

SUS 304

SUS 304

Paddelmateriale

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

Homogenizerhastighed (SIEMENS)

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Homogenizer Power

3. 0 kw

4. 0 kw

5. 5 kw

7. 5 kw

Blenderhastighed (frekvensomformer)

0-63 omdr./min

0-63 omdr./min

0-63 omdr./min

0-63 omdr./min

Mixerens temperatur

≤100 ℃
Spænding

50-60Hz

380V±10%-15%


Vacuum Emulsyfing Mixer Cosmetic Industrail production Making equipment


Hot Tags: skønhed creme øvre homogenizer fremstiller maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like