Kosmetisk creme flydende vakuum mixer maskine

Kosmetisk creme flydende vakuum mixer maskine

Vakuum emulgerende maskine er den mest egnede udstyr til at producere pasta og cream.oil tank og vandtank valgfrit for dit behov, og du kan tilpasse arbejdskapaciteten som 100L, 300L, 500L som du har brug for.

Produktdetaljer
photobank (2)

Program

Emulgering mixer maskine bruges til mange kosmetiske produkter, herunder fremstilling af fløde, body lotions, øjencreme, etc ...


Princippet om

Høj forskydning mixer spreder en fase eller ingrediens i en hoved kontinuerlig fase, som det normalt ville være ikke blandbar. Homogenisator arbejder med en rotor med en stator sammen ved høj klipning kraft til at gøre materialet udsøgt. Maskinen anvendes i vid udstrækning i kosmetik, føde, drikkevarer, kemisk, farmaceutisk industri osv.


Maskinens struktur

Vakuumemullgatoren består hovedsageligt af forbehandlingssystem (vandtank, olietank), emulgering, der blander hovedpotten, vakuumsystem, blandingssystem, varmesystem, temperaturstyringssystem, køling, elektrisk styresystem, fungerende driftsplatform osv. Materialerne i vandpotten og oliepotten opløses helt og suges derefter ind i hovedpotten ved vakuum til blanding og homogenisering af emulgering.


Homogenisatorens struktur

Strukturen af høj forskydning homogenisator er meget enkel, nem installation og vedligeholdelse, rengøring for at sikre den automatiske drift.


Fordel:

På grund af emulsifermaskinens fremragende design vil der ikke være nogen blindgyder inde i gryden, under arbejdstilstanden, kan materialet være fuldt skåret og dispergeret,emulgeringen, partikelstørrelsesfordelingsområdet er smalt, achivev den store emulgeringseffekt.


Produktmodel
YHRHJ-100L
Arbejdsvolumenkr.
Designvolumenkr.
Omrøring motorkraft1.1KW
Homogenisatormotorkraft4 KW
Vakuumsystem magt1,5 KW
Hydraulisk systemkraft0,55 KW
Vandtank dispering magt0,55 KW
Olietank dispering magt0,55 KW


Hot Tags: kosmetisk creme flydende vakuum mixer maskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like