Kosmetisk Creme Making Machine

Kosmetisk Creme Making Machine

Kosmetisk Creme Making Machine Beskrivelse af Kosmetisk Cream Making Machine Aerospace Enterprise er en succesfuld leverandør og producent inden for rækkevidde af kosmetisk cremefremstillingsmaskin. Vi vedtager avanceret teknologi kombination af hjem og ombord modne dygtighed, også kombination af vores elektroniske ...

Produktdetaljer

Kosmetisk Creme Making Machine

Beskrivelse af Cosmetic Cream Making Machine

Aerospace Enterprise er en succesfuld leverandør og producent inden for rækkevidde af kosmetiske cremefremstillingsmaskiner. Vi vedtager avanceret teknologi kombination af hjem og ombord modne dygtighed, også kombination af vores elektroniske automatiske maskiner senior ingeniører erfaringer og visdom. Dens hovedkarakteristik er vedtagelse af vakuum sugemateriale for at gøre materialet opfylder kravet om at være sanitære og aseptiske. Så cremefremstillingsmaskinen er den ideelle maskine til fremstilling af kosmetisk creme.

Cosmetic Cream Making Machine1_副本.jpg


Parameter af Kosmetisk Creme Making Machine

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Bind

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

Temperatur

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

Volumen vandkande

80 l

120 l

240 l

400 l

Volumen af oliekande

50 l

75 l

150 l

250 l


Feature & Advantage

1. Den Kosmetiske Cream Making Machine vedtager det importerede materiale SUS 316 L rustfrit og stål, som er i kontakt med originalt materiale og udvendigt materiale af tanken er 304 L rustfrit stål. Tankens krop og rør udføres spejlpolering, som er i overensstemmelse med GMP-standarden.

2. Motoren vedtager mekanisk tætning med dobbeltforseglingsevner, der har gjort homogenisatoren til at have en stærk homogeniseringseffekt til at producere mere delikat fløde i hovedtanken.

3. Opvarmning metode kan vælges dampvarme eller elektronisk opvarmning i henhold til dig krav.

4. Hovedtankdækslet kan konstrueres med løft automatisk, og hovedtanklegemet kan konstrueres til vipningstype med rulle, hvilket er meget bekvemt at rengøre og aflade materiale.

5. Til styresystem: knappen kontrol eller PLC kontrol kan vælges efter dine krav. Knappen kontrol vedtager Fuji materiale fra Japan Fuji selskab og PLC kontrol kan vælges Siemens materiale eller CHNT materiale fra Kina.

Anvendt scene

Cosmetic Cream Making Machine er velegnet til højviskositetsmateriale, såsom kosmetisk creme, olie og farmaceutisk viskositet mv. Arbejdsprocessen gør det originale materiale, der har en høj sheer ved homogenisator cirkulært i vakuum tilstand. Endelig udleder glans og mælkeagtigt materiale.


Pakke af Kosmetisk Creme Making Machine

image005.jpgMayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg


Vores firma

Guangzhou Aerospace Automation & Technology Machinery Co, Ltd forankret på fabrikken, Jiangsu Gaoyou Aerospace Chemical Machinery Plant, der blev grundlagt i 2000, dækker området 13000 m². Med mere end 17 års erfaring leverer vi altid de ideelle komplette maskiner og produktionslinjer til kosmetiske dagligvarer, medicin og fødevareindustrier i henhold til deres krav. Fra begyndelsen af etableringen har Aerospace-maskinerne serviceprincippet "Credit First, Customer Priority".


Vores maskiner er alle lavet i henhold til GMP standard og kvaliteten kan garanteres ved CE og TUV certificering. Derudover vedtager nogle tekniske konfigurationer kendte og avancerede materialer som knapstyring vedtage Fuji fra Japan, mekanisk tætning vedtage Tyskland Bergman og motor vedtage ABB materiale fra Schweiz og så videre.

Vi har et godt forretningsforbindelse med mange kunder fra hele verden. Vores maskiner er blevet eksporteret til Europa, Mellemøsten, Sydasien og Afrika, som er certificeret som pr. Kunde. Vi etablerer ikke kun et godt partnerskab, men også vi er venner.

Håber også at have en mulighed for at yde en høj service til dig en dag!

Cosmetic Cream Making Machine5.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1. Q: Er du fabriks- eller handelsselskab?

A: Vi er den professionelle fremstilling af kosmetiske maskiner i Kina i 17 år.

2. Q: Er dine ingeniører i stand til at tjene i oversea?

A: Ja, vi har stor erfaring med at installere maskinen i oversea

3. Q: Hvad er din mindste ordremængde, kan du sende mig prøver?

A: Vores minimumsmængde er 1 sæt, da vores produkt er maskineriudstyr, er det svært at sende dig prøver, men vi kan sende dig katalog og byde dig hjerteligt velkommen til at besøge vores firma.

4. Q: Om eftersalgsservice, hvordan kan du løse de problemer, der opstår hos din udenlandske kunde?

Svar: Garantien på vores maskine er normalt 12 måneder. I denne periode kan du sende os videoen af problemmaskine, og vi vil give dig grunden og løsningsmetoden i henhold til dine krav.

Hvis dette problem kan løses, vil vi fortælle dig, hvordan du løser det selv, hvis dette problem ikke kan løses, så sender vi vores ingeniører til at løse det, men omkostningerne ved billetter og indkvartering skal betales af din virksomhed.


Hot Tags: kosmetiske creme gør maskinen, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like