Kosmetisk creme fremstillingsudstyr

Kosmetisk creme fremstillingsudstyr

Den kosmetiske creme fremstillingsudstyr vedtager fremragende materiale af importerede SUS316 L og SUS 304 L rustfrit stål, importeres reservedele, selvstændig design og fremstilling. Kvaliteten af vores maskine kan garanteres.

Produktdetaljer

Tilpassede kosmetisk creme fremstillingsudstyr

Produktlancering

Denne type kosmetisk creme fremstillingsudstyr af luft-og rumfartsindustrien er designet af vores virksomhed for at tilfredsstille markedets efterspørgsel, som absorberer fordele af lignende type udstyr maskine derhjemme og ombord, også kombinere med visdommen og erfaring fra designer. Hele fremstillingsudstyr vedtager en bred vifte af avancerede teknologi, omhyggelige design og kunstfærdige fremstilling, opnå den perfekte kombination af mekaniske og elektriske integration, det er høj-avancerede produktions udstyr i vores land.

Cosmetic Cream Manufacturing Equipment.jpg

 

 

Tekniske specifikationer

Model

YHS-300

Bind om emulgering Pot

300 L

Mængden af vand Pot

240L

Mængden af olie Pot

150L

Blender materiale

SUS316L

Væg skrabning magt

5.5KW

Homogeniseringsapparat magt

7.5-11KW

Vakuumpumpe magt

3KW

Temperatur af emulgerende Pot

≤ 120 ℃

Pres på jakke

normal pres

Hastigheden af skrabning plade Blender

0-86 o/min

Hastighed for homogeniseringsapparat

0-3500 o/min

Spænding

220V / 50HZ

 

Funktionen & fordel

1. denne kosmetisk creme fremstillingsudstyr vedtager fremragende materiale af importerede SUS316 L og SUS 304 L rustfrit stål.

2. der er hydraulisk liftsystem og rulle til at bøje den vigtigste kampvogn. Så er det meget bekvemt at rydde helt og fuldt tømning af materiale.

3. kontrol system: du kan vælge knap kontrol eller PLC kontrol ifølge din teknologi krav. Materiale af knap er Fuji mærke fra Japan Fuji selskab og PLC materiale kan vælges, Siemens eller CHNT.

4. servicen vi kan tilbyde, herunder design, produktion, installation, vedligeholdelse og teknologi opgraderingen af maskiner og udstyr og service-princip er "Kredit første kunde prioritet". Derefter kan vi tilpasse maskinen efter din efterspørgsel og håber at yde en høj service til dig på én dag.

 

Ansøgning

I vacuum tilstand, nogle råvareprisen i de vigtigste tank bliver høje spring af de stærke og kinetisk energi fra mekaniske aktivitet. Funktionsprincip er lavet den materielle bærer mere end hundredvis af sheering selv homogeniseringsapparat. Med funktionen syntetiske klemme og slående materialet blive mælkehvid materiale hurtigt. Endelig bliver det ingen skum, stabil og høj kvalitetsprodukt efter hyppig cirkel emulgering. Det er velegnet til kosmetisk, daglig brug, fødevarer og farmaceutiske industrier, der ofte producere forskellige forskellige produkter.

Cosmetic Cream Manufacturing Equipment.jpg   Cosmetic Cream Manufacturing Equipment.jpg  Cosmetic Cream Manufacturing Equipment4.jpg

 

Pakke & Shipping

Cosmetic Cream Manufacturing Equipment.jpgCosmetic Cream Manufacturing Equipment.jpgCosmetic Cream Manufacturing Equipment.jpg

 

Vores virksomhed

Guangzhou Aerospace Automation & teknologi Machinery Co. Ltd udledt af Jiangsu Gaoyou Aerospace kemiske maskiner plante, som er grundlagt på 2000. og der er en professionel fabrik med 13000 kvadratmeter område specielt til at fremstille disse udstyr.

Vi leverer komplette maskiner og produktionslinjer til kosmetisk, daglig brug råvarer, medicin og fødevarer industrien, der alle er certificeret af myndighed tredjeparts-Mød GMP standard, CE- og TÜV.

Cosmetic Cream Manufacturing Equipment8.jpg

Cosmetic Cream Manufacturing Equipment9.jpg

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. q: kan du opfylde vores behov godt?

A: efter at have modtaget din henvendelse, vil vi bekræfte nogle detaljer af materiale, volumen og konfigurationer og derefter give dig forslag efter dine specifikke krav. Hver maskine kan tilpasse til dine behov godt.

2. q du fabrik eller handel selskab?

A: vi er fabrikken og fremstilling. Vores fabrik ligger i Jiangsu-provinsen og vores firma og showroom beliggende i Guangzhou.

3. q: Hvordan kan vi sikre om maskine kvalitet før levering?

A: før levering, vi vil sende dig de billeder og videoer af prøvning og pakning af vores teknikere for dig at tjekke, og du kan også kontrollere og teste med vores teknikere sammen.

4. klubnavn skal vi vælge din virksomhed?

A: vi er professionel i design, fremstilling, installation og vedligeholdelse af maskiner over 17 år, og vi kan give bedre eftersalgsservice i oversea.

 

Hot Tags: kosmetisk creme fremstiller udstyr, leverandører, fabrikanter, fabrik, Køb, tilpassede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like