Kosmetisk Cream Mixing Machine

Kosmetisk Cream Mixing Machine

Cosmetic Cream Mixing Machine Beskrivelse af Kosmetisk Cream Mixing Machine Aerospace Enterprise tilbyder god varmebestandig, beton og meget omkostningseffektiv kosmetisk creme mixer, vores virksomhed er en succesfuld producent og leverandør, vi dedikeret os til kosmetisk udstyr til mange ...

Produktdetaljer

Kosmetisk Cream Mixing Machine

Beskrivelse af Cosmetic Cream Mixing Machine

Aerospace Enterprise tilbyder god varmebestandig, beton og meget omkostningseffektiv kosmetisk flødeblandemaskine, vores virksomhed er en succesfuld producent og leverandør, vi dedikeret os til kosmetisk udstyr i mange år, vi vil yde fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig, vi er Forventer at blive din langsigtede partner i Kina.

Maskinens hovedkarakteristik: blandingssystemet vedtager avanceret tredobbelt blanding og frekvensomregningshastighedsjustering, som kan øge mobiliteten af materialet i tanken for endelig at accelerere emulgeringshastigheden; det vedtager avanceret teknologi kontrol --- PLC kontrol, som er let for operatøren at betjene.

Cosmetic Cream Mixing Machine1_副本.jpg

Parameter af Cosmetic Cream Mixing Machine

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Bind

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

Temperatur

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

Volumen vandkande

80 l

120 l

240 l

400 l

Volumen af oliekande

50 l

75 l

150 l

250 l


Feature & Advantage of Cosmetic Cream Mixing Machine

1. Vakuumafskumningen kan gøre materialet imødekommet kravet om at være sanitært og aseptisk. Desuden vedligeholder alle dele af hovedtanken, som kontaktes med materiale, det importerede SUS 316 L rustfrit stål og udseende dele SUS 304 rustfrit stål, som alle opfylder GMP-standarden.

2. Hovedkarret Cover kan løftes automatisk, og hovedtanken kan hældes med rulle, så tankens krop kan rengøres fuldstændigt, og dette design garanterer fuldstændig afladning af materiale.

3. Der er nogle frekvensomformere, og elektrisk kabinet kan vælges af dit krav, såsom frekvensomformers hastighedsregulator, valgfri konfiguration, farve berøringsskærm, indbygget PLC og indbygget printer.


Anvendt Scene af Kosmetisk Cream Mixing Machine

For det første vil materialet i vakuumtilstand blive suget ind i hovedet og vil være højt skåret af emulgeringsmidlet. Ved opvarmning, emulgering og omrøring bliver materialet glat og glans. Afkøl derefter tanken, indtil den bliver normal temperatur. Det næste trin er at koordinere vakuumtrykket i hovedtanken med det udvendige lufttryk. Endelig at hælde tankkroppen ved hjælp af rulleafgivende materiale.

Cosmetic Cream Mixing Machine2.jpg


Pakke af kosmetisk creme blandemaskine

image005.jpgMayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg


Eftersalgsservice

Den service, vi tilbød omfatter installation, vedligeholdelse af maskiner og udstyr eftersalg. Vi har allerede tilstrækkelig erfaring på denne industri, vores teknologi er meget moden. Normalt skal reservedele ændres med noget arbejdsproces problem eller overbrug.

Når du har lavet ordren fra os, vil vi tilbyde den detaljerede manuelle betjening og de videoer, der viser dig, hvordan du undgår noget arbejdsproces problem eller overbrug og hvordan du skifter reservedele, som alle er meget nemme at forstå og betjene. Og inden maskinen udsender, vil hver maskine videregive alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Hvis du vil udnævne din ingeniør til vores stand til at lære, kan vi også arrangere vores ingeniør til at træne dig, vi vil vise, hvordan du undgår og løsningen på et eventuelt lille problem, der opstår med forkert drift. Da noget problem ikke kunne løses af dig selv , oversea ingeniør ville sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.


Ofte stillede spørgsmål

1.Q: Er du fabriks- eller handelsselskab?

A: Vi er den professionelle fremstilling af kosmetiske maskiner i Kina i 17 år.

2. Q: Hvor er din placering?

A: Firma og Showroom beliggende i Guangzhou Kina, Factory beliggende i Jiangsu-provinsen

3. Q: Hvilken certificering af din maskine har du?

A: Vores maskiner er alle kvalificeret ved at bevise CE og TUV.Hot Tags: kosmetisk fløde mixemaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like