Kosmetisk hudpleje vakuumemulgerende maskine

Kosmetisk hudpleje vakuumemulgerende maskine

Dette udstyr er et sæt vakuumafluftning, blanding, homogenisering, opvarmning, elektrisk kontrol og andre funktioner i en, udstyret er sammensat af den vakuumhomogeniserende emulgeringsgryde, vakuumsystem, et løftesystem. Det er også i overensstemmelse med kravene i produktionsprocessen, der understøtter olie og vandpotte.

Produktdetaljer

Kosmetisk hudpleje vakuumemulgerende maskine


blob


50L 150L 250L lotion cosmetic skincare vacuum homogenizing emulsifying mixer
Hvad er vakuumemulgerende mixer lavet af?

vakuumemulgeringsmaskine er generelt lavet af hovedemulgeringsblander, oliefaseblander, vandfaseblander, vakuumsystem, hydraulisk løftesystem, vippesystem til hovedemulgeringsblander, varme- og kølesystem, temperaturstyringssystem, elektrisk kontrolpanel osv.

De vigtigste emulgerende tankkonsister fra en højhastigheds rotorstator-homogenisator og modroterende centerrørator og vægskraber. Homogenisatoren, midterrøreren og vægskraberen er alle monteret øverst på dækslet.

Olie- og vandfaseblandere har nøjagtigt den samme konstruktion. Der' en højhastighedsdisperger monteret fra toppen af ​​dækslet, hvilket hjælper med at opløse ingredienserne. Nogle kunder vil udelade olie- og vandfaseblandere og kun beholde den vigtigste emulgeringsmaskine.Hvordan fungerer vakuumemulgerende maskine?

Under blandingen drejer den ydre rammeaggregat langsomt med uret. Med de påsatte Teflon-klinger skrabes materialerne fra den emulgerende tankvæg og bevæger sig opad, så de ikke altid klæber fast på væggen og brænder.

Samtidig roterer det indre lige løberhjul langsomt mod uret og bevæger cremen nedad i homogeniserings- og emulgeringszonen med høj hastighed.

På grund af de to modsatte kræfter med centerblanding og vægskraber, ruller cremen over vakuumemulgeringsblanderen fra top til bund og tilbage til top gentagne gange. Når cremen er helt blandet, overføres varmen fra jakken hurtigt til alle dele gennem den indvendige væg.

Hjertet i vakuumemulgeringsmaskineri er batchblander (emulgator), der består af en højhastighedsrotor og en hulstator. Rotoren drives af ABB eller Siemens motor og roterer med hastigheden på 3000 omdr./min., Hvilket giver stærk sugekraft. Materialerne går ind i rotoren fra både top og bund og skæres, forskydes, emulgeres og homogeniseres gennem forskydningsspalten mellem rotoren og statoren. Derefter accelereres de med at stråle ud gennem hullerne på statoren.

Ovenstående tre typer langsom og høj kræfter gentager og gentager. Og cremen kan cirkuleres inde i emulgeringsmaskinen og blandes, spredes, emulgeres og homogeniseres jævnt.

Vakuumpumpe af vandringstype (–0. 09 Mpa) er kraftfuld til at trække ud boblerne, der genereres under blanding, spredning, emulgering og homogenisering. Det hjælper også med at overføre ingredienserne fra olie- og vandfasetanke til det vigtigste emulgeringsanlæg. De små mængder pulvere suges også med vakuum for at undgå støv.

Oliehydraulisk pumpe bruges til at løfte dækslet til hovedemulgeringsblanderen. Sikkerhedsanordninger er udstyret til at garantere, at blandingsdelen ikke starter, når dækslet løftes.Model

YHRHJ-50

YHRHJ -100

YHRHJ -200

YHYXG -500

Volumen af ​​mixer

50L

100L

200L

500L

Indvendigt materiale
(Japan)

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

Udvendigt materiale
(Shanghai Baogang)

SUS 304

SUS 304

SUS 304

SUS 304

Paddelmateriale

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

SUS 316 L

Homogenizerhastighed (SIEMENS)

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Homogenizer Power

3. 0 kw

4. 0 kw

5. 5 kw

7. 5 kw

Blenderhastighed (frekvensomformer)

0-63 omdr./min

0-63 omdr./min

0-63 omdr./min

0-63 omdr./min

Mixerens temperatur

≤100 ℃
Spænding

50-60Hz

380V±10%-15%


Vacuum Emulsyfing Mixer Cosmetic Industrail production Making equipment


Hot Tags: kosmetisk hudpleje vakuumemulgerende maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like