Vakuum Kosmetisk creme homogeniserende emulgering Mixer

Vakuum Kosmetisk creme homogeniserende emulgering Mixer

De vakuum homogeniserende emulgerende blandemaskiner er produceret af YUHANG selskab. Homogeniseringssystemerne har den øverste homogenisator, bundhomogenisator, intern og ekstern cirkulæriseringshomogenisering. Blandingssystemerne har envejsblanding, dobbelt-vejs blanding og spiralformet båndblanding. Løftesystemerne omfatter encylindret løft og dobbeltcylindret løft. Forskellige produkter af høj kvalitet kan tilpasses i henhold til kundens krav.

Produktdetaljer

Creme Lotion Viskositet Vakuum Blanding Homogenizier Emulgator Machine

Vacuum Mixing Homogenizer Emulsifier Lifting Type Stainless Steel

Vakuum homogeniserende emulgeringsblander betyder, at når materialerne er under vakuumtilstand, gør den brug af den høje forskydningsemulgerer til at fordele en eller flere til en anden kontinuerlig fase hurtigt og jævnt. Materialerne vil blive behandlet i positionerne mellem stator og rotor ved stærk bevægelsesenergi produceret af maskinens effekt. Ved drift af hydraulisk sheraing, centrifugal ekstrudering, påvirker, bryde og turbulens i over 199 tusind gange i minuttet, vil materialerne blive blandet og emulgeret jævnt og fint. Efter frem- og tilbagebringende cirkulation ved høj frekvens opnås de fine færdige produkter af stabil og høj kvalitet uden bobler.


Funktion og brug

Maskinen er velegnet til produktion af forskellige former for pasta, flødeprodukter i kosmetisk fabrik og farmaceutisk fabrik.


Produktbeskrivelse:

Vakuum Emulgator kan designes og fremstilles i henhold til kundens produktion forarbejdning.


Produktfordele:

-Afladning måde

Emulgatorpotdækslet løftes op og ned gennem hydraulisk/elektrisk system. De færdige produkter udledes ved følgende måder: vend gryden til afladning, tryk på gryden for at aflade materialerne fra den nederste stikkontakt ved hjælp af leveringspumpen.


-Temperaturkontrol

Brug af elvarmebaren til at opvarme det termiske medium inde i jakken for at opvarme materialet. Varmetemperaturen er indstillet og kan styres automatisk. Det er også ok at indtaste damp til opvarmning og input kølevand til jakken til køling af materialerne ned, let at betjene.


-Blanding måde

Homogenisator og klinge omrører kan bruges separat eller på samme tid. Mikronisering, emulgerende, blanding, spredning af materialer kan være færdig på kort tid.


Tekniske specifikationer:

Parameter

Firmaoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery


FAQ
Hot Tags: Vakuum Kosmetisk creme homogeniserende emulgering Mixer, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like