Cream Mixer

Cream Mixer

Cream mixer Beskrivelse: Med udviklingen af det farmaceutiske, kosmetiske og fødevareindustrien, lægger folk større vægt på effekten af materialeproduktion og øger produktiviteten. Så at Vacuum emulgerende creme mixer maskine bringer meget bekvemt til dem ...

Produktdetaljer

Cream mixer

Beskrivelse:

Med udviklingen af det farmaceutiske, kosmetiske og fødevareforarbejdningsindustrien lægger folk større vægt på effekten af materialeproduktbehandling og øger produktiviteten. Så den Vacuum emulgerende creme mixer maskine bringer meget bekvemt til de virksomheder. Creme-blanderen er egnet til det fleste flødeprodukt, der kræver blanding, emulgering, dispergering og homogenisering. Det har mange fordele. Kremblanderens højhastighedsklipperfunktion udnyttede højpræcisionsstifterne og rotorerne skaber stærk ekstrudering og friktionskraft for at emulgere materialet. Derved opnå bedre emulgerende og homogeniserende virkninger. Under behandlingen kan cremeblanderen producere et produkt med stor kapacitet hurtigt på grund af den specielle maskinstruktur. Det kan opnå kontinuerligt arbejde. Og også den energi, der forbruges af maskinen, er meget lille. Samtidig er creme mixeren med fuld ydeevne og ingen døde ender, det er praktisk til sekundær rengøring.

Cream mixer1_副本.jpg


Feature & Advantage:

1. Blande olie og vandfaser materialer i høj hastighed for at få et perfekt emulsionsprodukt af god kvalitet.
2. Maskinen består af vakuumbestandig beholder med jakke til opvarmning og afkøling. Udstyret med højhastighedshomogenisator, skrabagagator, vakuumpumpe og hydraulisk pumpe til løft.
3. Med vakuumpumpe for at fjerne luftboblerne fra blandet produkt og forlænge lagringstiden.
4. Skrabeenhed er med bevægelige teflonskrabere til at skrabe af materialerne på tankvæggen og ankeret for at flytte materialerne til midterområdet for bedre blanding og blanding. Teflonskraberne opretholdes manuelt og nemt uden værktøj.
6. Alle kontaktede dele af udstyret er SUS316L, produktet homogeniseret i vakuum og tæt fartøj kan være hygiejnisk og høj kvalitet.


Konfiguration:

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Volumen af emulgeringspotte

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk af emulgeringspotte

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

Temperaturen af emulgeringspotte

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

 

Ansøgning:

ansigtscreme, vaseline, salve, shampoo, kosmetik creme, vaskemiddel, flydende sæbe, tandpasta, mascara, ultralyd gel, skoeprøve, lotion, baby creme, hårfarve creme.

Cream mixer2_副本.jpg

 

Emballage og levering:

Hele maskinen vi pakket i standard Ply wood sag, og har Multilayer beskyttelse for at undgå vand og kollision. Leveringstiden er normalt 30 arbejdsdage, baseret på maskinens volumen og mængde.

Cream mixer3_副本.jpgCream mixer4_副本.jpg

 

FAQ:

Q1: Er du en producent eller et handelsselskab?
A: Vi er producenten af vakuumemulgerende mixer maskine, Liquid blandemaskine, fyldemaskine og farve kosmetisk maskine med over 10 års erfaring.

Q2: Hvad er dine fordele?
A: Vi er fabrikker, alle produkter produceret af vores medarbejdere, så vi kan sikre, at 100% af vores produkter er af høj kvalitet, og vores pris er mere konkurrencedygtig end handelsselskab. Vi kan også tilbyde service af høj kvalitet, såsom installation på kundens side. Men kunden skal betale de røde luftbilletpriser og arrangere hotelloven for vores ingeniør.

Q3: Hvordan bestiller man?
A: Du kan sende mig en forespørgsel, så vi kan bekræfte detaljerne via e-mail eller telefon.
Q4: Hvor meget er fragtfrakten?
A: Fragt afhænger af vægt og størrelse, også destinationsporten.

 

Værksted:


Cream mixer5_副本.jpg

Cream mixer6_副本.jpg

image013.jpg

image015.jpg

Hot Tags: creme mixer, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like