Brugerdefineret High Shear Emulgator

Brugerdefineret High Shear Emulgator

Brugerdefineret høj shear-emulgator henviser til brugen af ​​høj-forskydnings-emulgator til effektivt, hurtigt og ensartet at distribuere en fase til en anden i en vakuumtilstand, hvor faserne (såsom olie- og vandfaser) normalt er uforenelige. Den bruger den stærke kinetiske energi, som maskinerne bringer, til at gøre materialet i det faste, smalle rum på rotoren til at modstå hundreder af tusinder af gange pr. Minut hydraulisk forskydning, centrifugalekstrudering, slagrev og turbulens og andre kombinerede effekter, så den inkompatible fase i den tilsvarende modne teknologi og den rigtige mængde tilsætningsstoffer under den fælles virkning af den øjeblikkelige ensartede spredning af emulgering gennem højfrekvent cirkulation af blodcirkulation og endelig få en boblefri, fine og stabile produkter af høj kvalitet. Jakken dampopvarmning varmtvand cirkulation varmeoverførsel, opvarmning og afkøling og vakuumafskumning og andre funktioner, og har egenskaberne ved god homogen emulgering, gode sanitære forhold, høj termisk effektivitet, pålidelig elektrisk kontrol, stabil drift, let betjening og vedligeholdelse, lav arbejdsintensitet. Det er det ideelle udstyr til fremstilling af cremer, cremer og honningkosmetik.

Produktdetaljer

vacuum emulsifying machine

Brug: Custom High Shear Emulgator er et nødvendigt udstyr til produktion af forskellige slags salver, salver, kosmetik, emulgatorer og andre emulgerede produkter; maskinen har en enkel struktur, praktisk betjening, nyt udseende, pålidelig ydelse. Det er det bedste valg til masseproduktion af farmaceutiske, biologiske, kosmetiske, kemiske, fødevarer, olie og andre kunder.


Arbejdsprincip: Når du har opvarmet olien og vandet i olie- og vandpottene til en bestemt temperatur, kan du også røre under opvarmning.


Funktioner: låget på gryden er automatisk hydraulisk løftetype, materialerne i vand- og oliepotten kan trænge ind i emulgeringsgryden direkte under vakuum gennem transportørledningen, udtømningstilstanden er emulgerende type flip type og pot bundventil udladning type osv. Opvarmningen af ​​materialerne realiseres ved opvarmning af mellemlagret i gryden med damp, opvarmningstemperaturen indstilles vilkårligt og styres automatisk. Materialet kan afkøles ved at få adgang til kølevæske i sandwichlaget, hvilket er enkelt og praktisk at betjene. Homogeniseringssystemet og blandesystemet kan bruges separat eller sammen. Mikronisering, emulgering, blanding, blanding, blanding og spredning af materialer kan udføres på kort tid. Kontaktdelen med materialet er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet (almindeligt anvendt 304, medicinsk 316 L), den indre overflade er spejlpoleret, vakuumomrørerenheden er hygiejnisk og ren, og den er lavet af hygiejnisk standard i henhold til GMP-standarden, som er det ideelle flødeproduktionsudstyr til kunderne.


Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: tilpasset høje forskydningsemulgator, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like