Tilpassede emulgatorer på forespørgsel

Tilpassede emulgatorer på forespørgsel

Hovedsageligt refererer til materialet i en vakuum tilstand, brugen af høj forskydning emulgator til hurtigt og ensartet distribuere en fase eller flere faser i mindst én anden kontinuerlig fase, dens anvendelse af den stærke kinetiske energi anlagt af maskiner, således at materialet i den faste rotor i et smalt hul, modstå hundredtusindvis af gange i minuttet af hydraulisk forskydning. Den kombinerede effekt af centrifugal ekstrudering, slag og rive, øjeblikkeligt og jævnt sprede emulgering, og gennem højfrekvente cirkulation, det endelige resultat er en fin og stabil høj kvalitet produkt uden bobler. Tilpassede emulgatorer på anmodning.

Produktdetaljer

emulsifying machine

Tilpassede emulgatorer på forespørgsel, det er konfigureret i henhold til kundens proces og er velegnet til produkter, der kræver emulgering og blanding under vakuum. Kan bruges med lav hastighed skraber væg omrøring til emulgeret omrøring af høj viskositet produkter. Høj forskydning emulgator kan konfigureres til dispersion, emulgering, homogenisering, blanding og andre processer. Fås med: doseringssystem, afladningssystem, køle- og varmetemperaturstyringssystem, vakuumsystem, online PH-målestyring, CIP-rengøringssystem osv.


Bred vifte af applikationer og høj proceskontrol. Det kan tilpasses til at være sanitære kvalitet, egnet til produktion eller pilot test af produkter i farmaceutiske, fødevarer, kosmetik og andre industrier. Det komplette sæt af udstyr består af homogen emulgering vigtigste pot, vand pot, vakuumsystem, elektrisk eller damp opvarmning temperatur kontrolsystem, elektrisk kontrol, osv. Det er et særligt udstyr til produktion af cremer af høj kvalitet, medicinske salver, lotion osv.

Company Information

cooperative customer

production process

Product case

production line

packing and shipping

FAQHot Tags: tilpassede emulgatorer på forespørgsel, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpassede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like