Emulsfiying Mixer

Emulsfiying Mixer

Emulgeringsblander Beskrivelse: Højviskositetsemulsionerne, især i cremen, salveproduktionsprocessen. Det største problem er luftblandingen med materialet, og materialets diameter er ikke lille nok. Det vil forårsage emulsionen ustabil og mangel på glans. Luften vil gøre ...

Produktdetaljer

Emulgerende blander

Beskrivelse:

Højviskositetsemulsionerne, især i cremen, salvefremstillingsprocessen. Det største problem er luftblandingen med materialet, og materialets diameter er ikke lille nok. Det vil forårsage emulsionen ustabil og mangel på glans. Luften vil gøre produktet skummende, selv forurenet af bakterierne. Blandingsvakuumemulgeringsblanderen består af blanderen, blenderen, skraberen, for at blande emulsionen perfekt. Og vakuumfunktionen, undgå luftblandingen med materialet, sørg for, at de færdige produkter er glatte og udsøgte. Maskinen er fremstillet fuldstændigt i henhold til GMP-anmodningen, som er det mest avancerede og mest ideelle creme produktionsudstyr.

emulsifying mixer1_副本.jpg


Feature & Advantage:

Maskinen har triple blender, hydraulisk løfteafdækning, højhastighedshomogenizer (hastighed er 0-3500r / min, frekvensregulering). Hurtigskærende hvirvelemulsiveringsblender anvendes i homogenitetsdelen, som kan skrabe i lav hastighed og automatisk blande og smugle op til bunden og væggen af kedlen.

Hele arbejdsproceduren drives i vakuumtilstand for at forhindre, at materialet kommer til at være boble efter højhastighedssmeltning og nå sanitetsanmodningen og Asepsis.

CIP rengøringssystem er udstyret i denne maskine. Skibets og materialets kontaktdel er lavet af SUS316L materiale. Rørpoleret på indersiden er 300EMSH.

I produkter fra Tyskland Siemens Company, er knappen produceret af Japan Fuji Company, temperaturføleren vi bruger Japan Omron. Electric Industries og den elektroniske kontroldel er produktet fra Siemens Company. Maskinen er lavet helt i overensstemmelse med GMP-anmodningen, som er det mest avancerede og mest perfekte cremeproduktionsudstyr.

Konfiguration:

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Volumen af emulgeringspotte

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk af emulgeringspotte

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

Temperaturen af emulgeringspotte

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%


Ansøgning:

Fødevareindustri: vand marmelade, sennep, chokolade, salat, mangosaft, tomatsauce mv .;

Kemikalier til daglig brug: vaskepulver, creme, lotion, tandpasta, hudcreme, shampoo osv.

Medicin: salver, cremer, protein dispergeringsmiddel osv .;

Blæk: væg maling, trykfarver, blæk, pigmenter mv .;

kemikalier: fyldstoffer, klæbemidler, harpikser, silikoneolier, overfladeaktive stoffer mv.

emulsifying mixer2_副本.jpg


Emballage og levering:

Hele maskinen vi pakket i standard Ply wood sag, og har Multilayer beskyttelse for at undgå vand og kollision. Leveringstiden er normalt 30 arbejdsdage, baseret på maskinens volumen og mængde.

emulsifying mixer3_副本.jpg

emulsifying mixer4_副本.jpg


FAQ:

Spørgsmål 1: Hvordan kan jeg sikre, at jeg får en højkvalitets maskine?

A1: Som producent har vi stramt tilsyn og kontrol over alle produktionsstræk fra indkøb af råvarer, mærker, der vælger deleforarbejdning, samling og testning.

Q2: Hvad med prisen?

A2: Ja, vi er fabrikker og kan give dig den bedste pris med god kvalitet, og vi har en politik, at "for at spare tid og helt ærlig forretningsmæssig holdning, citerer vi så lavt som muligt for enhver kunde, og rabat kan være givet efter mængde ".

Q3: Hvordan kunne jeg få reservedele på maskiner?

A3: Vi sender ekstra sæt reservedele og tilbehør (såsom sensorer, varmestænger, pakninger, O-ringe, kodningsbreve). Ikke-kunstige beskadigede reservedele vil blive sendt frit og fragtfri under 1 års garanti.

Q4: Betalingsbetingelser?

A4: A. Vi accepterer normalt T / T, L / C;

B. T / T: 40% i forvejen som forskud, saldoen før levering

Vakuum emulgerende blander arbejder princip:

emulsifying mixer5.jpg

 


Hot Tags: emulsfiying mixer, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like