Udstyr til fremstilling af maskine

Udstyr til fremstilling af maskine

Udstyrsmaskine Beskrivelse af udstyr, der gør maskinen Aerospace Enterprise tilbyder glans, god varmebestandig og rustfri udstyrsmaskine. vores virksomhed er en succesfuld producent og leverandør, vi dedikeret os til kosmetisk udstyr i mange år, vil vi yde høj ...

Produktdetaljer

Udstyrsmaskine

Beskrivelse af udstyrsmaskine

Aerospace Enterprise tilbyder glans, god varmebestandig og rustfri udstyrsmaskine. vores virksomhed er en succesfuld producent og leverandør, vi dedikeret os til kosmetisk udstyr i mange år, vi vil yde høj service og konkurrencedygtig pris for dig, vi forventer at blive din langsigtede partner i Kina.

Denne udstyrsmaskine med bundhomogenisator er designet specielt for at passe til kosmetiske og farmaceutiske industrier, som ofte producerer forskellige varianter. og dens bedste egenskab er at: homogenisator er installeret nedenfor for at øge effekten, som er meget effektiv til højviskositetsmateriale. Og det kan sikre at hælde materiale længst og reducere affald og er egnet til produkter med stor produktionskapacitet som med tredobbelt blandingstilstand og reversibelt design af kombinationen mellem højhastighedssemulsionshoved og lavhastighedsklinge.

Equipment Making Machine1_副本.jpg


Parameter af udstyrsmaskine

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Bind

100 l

200 l

300L

500 l

Volumen vandkande

80L

160L

240L

400L

Volumen af oliekande

50L

100L

150L

250L

Vakuumtryk

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

Blender motor

1.5KW

Temperatur

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Blenderhastighed

0-120r / min

0-120r / min

0-120r / min

0-120r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

Feature og fordel

1. Indvendigt materiale af tank er importeret SUS 316 L rustfrit stål og udvendigt materiale af tank, der ikke er i kontakt med råvaren af produktet vedtaget SUS 304 L rustfrit stål. Alle opfylder GMP-standarden.

2. Konfigurationen kan vælges nogle kendte mærker fra andre lande for at opfylde dine teknologibehov som f.eks. Japan Fuji-knappen, Siemens frekvensregulering, Siemens elektriske kontroldele, Burgmann mekaniske tætningsdel, Schweiz ABB motor og Siemens PLC.

3. Vi tilbyder nogle forskellige slags udstyrsmaskiner: Forskellige mængder, forskellig form for omrøringsskovle, løftestype eller fast type, PLC eller knapstyring, bundhomogenisator, tophomogenisator, dobbelt løftype eller homogenisering af indre og ydre cirkel.

4. En af hovedtjenesten vi leverede er design og teknologiopgradering af maskiner og udstyr i henhold til forskellige krav fra kunderne. Og det nyeste design er tanken. Det er meget bekvemt for kunder, der producerer nogle slags forskellige materialer til at rengøre helt.

Equipment Making Machine2.jpgEquipment Making Machine3(001).jpg


Anvendt Scene of Equipment Making Machine

Denne maskine har stor effekt for flødeprodukt. Det kan gøre alt slags råmateriale til glans, mælkeagtig, intet skum og udsøgte og stabile produkter af høj kvalitet. Det er også velegnet til medicinalindustrien; fødevareindustri; daglig brug produkter; belægningsblæk; petrokemisk industri; papirindustrien; kemiske gødninger; plastgummi og andre fine kemikalier mv.Pakning af udstyrsmaskine

Indvendig pakning

PE film indpakning samlet

Armaturerne er pakket i separat PE-taske.

Reservedele leveres i en taske.

Hjørner er godt indpakket og beskyttet med syntetisk fiberpapir for at undgå mulig ridser.

 

Yderpakning

Krydsfiner Case

Stærk og solid

Pallet nedenunder for lettere lastning og losning af containere

image005.jpgimage009.jpg


Certificering

Vores firma leverer komplette maskiner til produktionslinjer til kosmetik, dagligvarer, medicin og fødevareindustrier, som alle er velegnede til GMP-standard og opfylder CE-standarden.

Equipment Making Machine6_副本.jpg

Ofte stillede spørgsmål

1.Q: Hvorfor vælger jeg dig? Er du producent eller agent?

A: Vi er producent med mere end 17 år maskine producerende erfaring, og levere den konkurrencedygtige pris og bedste kvalitetsprodukt. Vores fabrik er beliggende i Jiangsu provinsen og vi har showroom i Guangzhou.

2.Q: Kan du tilpasse produktet til vores krav?

A: Ja, vi kan tilpasse krav til logo, design og mærke mv.

3.Q: Giver du installation og debugging service?

A: Ja, vi kan arrangere vores ingeniører til dit land for installationsvejledning. Men nogle omkostninger vil blive opkrævet af dig.Hot Tags: udstyr til fremstilling af maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like